info@parketreus.nl – 045 – 523 36 99

ParketReus_FC-op zwart1

Met raad en daad voor de Doe Het Zelver

Belakos vloeren

Belakos vloeren powered by PARKETREUS.

Belakos populaire vloerproducten

De wereld van de vloeren verandert snel, en Belakos vloeren lopen voorop in deze revolutie. Belakos vloeren zijn namelijk een van de populairste vloerproducten op de markt geworden omdat ze een geweldige combinatie van waarde, kwaliteit en design bieden. Dus als je op zoek bent naar een aantrekkelijke en slijtvaste vloer die jarenlang meegaat, kies dan voor een Belakos vloer.

Parketreus montage advies

Parketreus is er trots op een van de toonaangevende dealers van Belakos laminaat-, PVC-, en parketvloeren te zijn. We hebben meer dan 25 jaar hard gewerkt om ervoor te zorgen dat we onze klanten alleen de beste kwaliteit materialen kunnen leveren. Of u nu op zoek bent naar een luxueuze PVC vloer of een aantrekkelijk geprijsde maar praktische laminaatvloer, Parketreus heeft het allemaal! Bovendien bieden we niet alleen een uitgebreide selectie van Belakos vloeren, maar ook een breed scala aan diensten. Deze omvatten plaatsingsadvies, inmeetservice en installatiepakketten, evenals hulp na verkoop indien nodig.

Waarom Belakos vloeren

Waarom zou u bij Parketreus voor Belakos vloeren moeten kiezen? Allereerst bieden deze vloeren een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding; ze zijn uiterst duurzaam en vergen zeer weinig onderhoud. Bovendien is elk product zo ontworpen dat het in elke interieurstijl of kleurstelling past. Daarom kunt u er zeker van zijn dat u iets vindt dat perfect aan uw wensen voldoet. Het assortiment omvat zowel klassieke houten ontwerpen als hedendaagse looks, waardoor ze geschikt zijn voor bijna elke woonruimte, van moderne appartementen tot traditionele huizen.

Bekijk Belakos vloeren in de Parketreus showroom

Met ons uitgebreide productassortiment en onovertroffen klantenservice is er geen betere plek dan Parketreus als het gaat om het vinden van de perfecte vloeroplossing voor uw behoeften en budget. Neem vandaag nog contact op en laten we beginnen met het transformeren van uw huis als nooit tevoren!

The-Rigid-80

Ik help je graag een handje bij het leggen van je nieuwe vloer.

Door het grote assortiment is bij Parketreus Keuze Reuze. Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring in het creëren van prachtige vloer-oplossingen. Breed laminaat, visgraatvloeren, houten parket, traprenovaties…dat is ons vak. Ons team bestaat uit doorgewinterde ‘vloerdenkers’. Parketreus, …met Raad & Daad voor elke Doe Het Zelver .

Een goed begin is het halve werk.

Een bekende uitspraak is dat een goed begin het halve werk is. Juist aan dat goede begin wil ik graag een bijdrage leveren. Persoonlijk ben ik er van overtuigd dat de Doe-Het-Zelver een nog mooier stukje werk kan afleveren met wat praktische tip van de door de wol geverfde professional. Gun jezelf én je vloer het Parketreus Doe Het Zelf Pakket.

  • Inmeten van de vloeroppervlakte
  •  Inmeten van plint- en randafwerking
  • Controleren van de vlakheid van de vloer
  • Ik adviseer je in de toe te passen ondervloer
  • Advies over wel of niet egaliseren
  • Je krijgt tips bij de eerste aanzet van het leggen
  • Gratis deelname aan de leginstructie in ons Vloer-Theater.
  • Schriftelijk rapportage van alle controles en adviezen.

Bezoek onze showroom dan bespreken we de mogelijkheden.

Leginstructie Belakos Visgraat XL Rigid Click

Neem even de moeite om naar deze video te kijken. Het zal je als Doe-het-zelver helpen bij het leggen van je Belakos visgraat XL Rigid Click vloer.
Heb je een handje hulp nodig? Geen probleem wij helpen je graag. Vraag eens naar ons Doe Het Zelf Kennis Pakket. Lees meer