ParketReus_FC-op zwart1

Met raad en daad voor de Doe Het Zelver

Belakos vloeren powered by PARKETREUS.

Belakos populaire vloerproducten

De wereld van de vloeren verandert, en Belakos vloeren lopen voorop in deze revolutie. Belakos vloeren zijn een van de populairste vloerproducten op de markt geworden. Dit omdat ze een geweldige combinatie van waarde, kwaliteit en design bieden. Als je op zoek bent naar een aantrekkelijke en slijtvaste vloer die jarenlang meegaat, kies dan voor een Belakos vloer.

Parketreus montage advies

Parketreus is er trots op een van de toonaangevende dealers van Belakos laminaat-, pvc- en parketvloeren te zijn. We hebben meer dan 25 jaar hard gewerkt om ervoor te zorgen dat we onze klanten alleen de beste kwaliteit materialen kunnen leveren. Of u nu op zoek bent naar een luxueuze PVC vloer of een aantrekkelijk geprijsde maar praktische laminaatvloer, Parketreus heeft het allemaal! En niet alleen bieden we een uitgebreide selectie van Belakos vloeren. Maar ook een breed scala aan diensten, waaronder plaatsingsadvies, inmeetservice en installatiepakketten, evenals hulp na verkoop indien nodig. Parketreus is er immer in Raad & Daad voor de Doe Het Zelver.

Waarom Belakos

Waarom zou u bij Parketreus voor Belakos vloeren moeten kiezen? Allereerst bieden deze vloeren een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding; ze zijn uiterst duurzaam en vergen zeer weinig onderhoud. Bovendien is elk product zo ontworpen dat het in elke interieurstijl of kleurstelling past. Daarom je kunt er zeker van zijn dat je iets vindt dat perfect aan je wensen voldoet. Het assortiment omvat zowel klassieke houten ontwerpen als hedendaagse looks. Waardoor ze geschikt zijn voor bijna elke woonruimte, van moderne appartementen tot traditionele huizen.

Bekijk Belakos in de Parketreus showroom

Met ons uitgebreide productassortiment en onovertroffen klantenservice is er geen betere plek dan Parketreus. Zeker als het gaat om het vinden van de perfecte vloeroplossing voor uw behoeften en budget. Neem vandaag nog contact op en laten we beginnen met het transformeren van uw huis als nooit tevoren!

Leginstructie Belakos
Visgraat XL Rigid Click

Neem even de moeite om naar deze video te kijken. Het zal je als Doe-het-zelver helpen bij het leggen van je Belakos visgraat XL Rigid Click vloer.

Heb je een handje hulp nodig? Geen probleem wij helpen je graag. Vraag eens naar ons Doe Het Zelf Kennis Pakket. Lees meer