ParketReus_FC-op zwart1

Met raad en daad voor de Doe Het Zelver

COREtec PVC vloeren powered by PARKETREUS.

Een droom die werkelijkheid werd, COREtec PVC-vloeren

De vloeren van COREtec zijn het resultaat van een droom. Een droom die gedroomd werd door Piet Dossche. Hij is directeur en oprichter van COREtec. Ruim 45 jaar geleden verhuisde deze gepassioneerde Belg naar de Verenigde Staten om daar zijn droom te realiseren. Zijn passie vind je terug in de PVC vloeren van COREtec. Wil je weten hoe het allemaal begon en hoe deze inspirerende man nog steeds droomt van vloeren. Bekijk de video hieronder of lees het hele verhaal op: https://coretecfloors.com/nl-nl/our-story

COREtec PVC vloeren zijn 100% waterdicht

COREtec®-vloeren zijn 100% waterdicht, kindveilig en huisdier-vriendelijk. Probeer ze in de keuken of badkamer: ze zullen niet vervormen of kromtrekken, zelfs als ze ondergedompeld zijn in water. De 100% waterdichte kern, sterk vinyl en beschermende slijtlaag zorgen ervoor dat je vloer er levenslang goed uitziet. Uiteraard hebben alle COREtec®-vloeren een beperkte levenslange garantie voor thuisgebruik.

De Missie van COREtec PVC vloeren

Gedreven door passie en eigenzinnigheid, hadden we één doel voor ogen: de allerbeste vloer ontwikkelen. Het resultaat zorgde voor een revolutie in de sector: de 100% waterdichte COREtec vloer.

“Denkers, doeners, vernieuwers en disruptors, zo zijn we. In onze zoektocht naar een nieuw vloertype wilden we lichaam, geest en zintuigen raken. We beten ons vast in deze droom en brachten een verbluffende categorie van vloeren tot stand. We zijn stijlfanaten, verzot op technologie en steeds op zoek naar (h)eerlijke eenvoud. Het is onze passie om vloeren te brengen die zelfs aan de wildste designdromen uiting geven en bestand zijn tegen het echte leven.


 

Ik help je graag een handje bij het leggen van je nieuwe vloer.

Door het grote assortiment is bij Parketreus Keuze Reuze. Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring in het creëren van prachtige vloer-oplossingen. Breed laminaat, visgraatvloeren, houten parket, traprenovaties…dat is ons vak. Ons team bestaat uit doorgewinterde ‘vloerdenkers’. Parketreus, …met Raad & Daad voor elke Doe Het Zelver .

Een goed begin is het halve werk.

Een bekende uitspraak is dat een goed begin het halve werk is. Juist aan dat goede begin wil ik graag een bijdrage leveren. Persoonlijk ben ik er van overtuigd dat de Doe-Het-Zelver een nog mooier stukje werk kan afleveren met wat praktische tip van de door de wol geverfde professional. Gun jezelf én je vloer het Parketreus Doe Het Zelf Pakket.

  • Inmeten van de vloeroppervlakte
  •  Inmeten van plint- en randafwerking
  • Controleren van de vlakheid van de vloer
  • Ik adviseer je in de toe te passen ondervloer
  • Advies over wel of niet egaliseren
  • Je krijgt tips bij de eerste aanzet van het leggen
  • Gratis deelname aan de leginstructie in ons Vloer-Theater.
  • Schriftelijk rapportage van alle controles en adviezen.

Bezoek onze showroom dan bespreken we de mogelijkheden.