info@parketreus.nl – 045 – 523 36 99

ParketReus_FC-op zwart1

Met raad en daad voor de Doe Het Zelver

Floorify pvc vloeren, Floorify, PVC, pvc vloeren, belgisch topmerk, de laatste trends, moderne uitstraling.

Floorify PVC vloeren powered by PARKETREUS.

Floorify: Het Belgische design dat jouw vloer transformeert

Ben je op zoek naar een vloer die perfect past bij jouw stijl en levensstijl? Dan hoef je niet verder te zoeken. Met Floorify vloeren breng je de schoonheid van Belgisch design in huis. Of je nu kiest voor een pvc vloer of een waterproof variant, Floorify biedt hoogwaardige vloeren die zowel praktisch als esthetisch zijn.

Floorify pvc vloeren - Up-to-date met de laatste trends.

Wat maakt Floorify echt uniek? Achter elk ontwerp staat Marie van Floorify, een getalenteerde styliste die persoonlijk zorgt voor het bijzondere formaat en gedetailleerde design van elke vloer. Ze laat zich inspireren door alles wat ze ziet en beleeft: van knappe interieurs tot indrukwekkende architectuur. Zo blijft Floorify altijd up-to-date met de laatste trends.

Onderhoudsvriendelijkheid van Floorify pvc vloeren

Een van de belangrijkste kenmerken van Floorify vloeren is hun onderhoudsvriendelijkheid. Marie begrijpt dat het leven vol avontuur zit en dat er wel eens gemorst, gedanst en gemoddervoet wordt op de vloer. Daarom zijn alle Floorify vloeren bestand tegen deze dagelijkse uitdagingen.

Vind jouw perfecte Floorify vloer

Met de floorify vloeren haal je niet alleen een prachtig ontwerp in huis, maar ook duurzaamheid en functionaliteit. De pvc materialen waaruit deze vloeren zijn gemaakt, zijn van topkwaliteit en gaan jarenlang mee zonder hun charme te verliezen.

Floorify pvc vloeren, een moderne uitstraling

Of je nu gaat voor een strakke moderne uitstraling of een warme en natuurlijke sfeer, Floorify heeft de perfecte vloer voor jou. Dankzij het ruime assortiment is er altijd een vloer die past bij jouw persoonlijke smaak en interieur.

Wacht niet langer en ontdek de veelzijdigheid van Floorify vloeren. Laat je inspireren door het Belgische design en geniet van een vloer waarop geleefd mag worden. Bestel nu jouw nieuwe vloer en transformeer jouw huis in een stijlvolle en praktische omgeving!

Ik help je graag een handje bij het leggen van je nieuwe vloer.

Door het grote assortiment is bij Parketreus Keuze Reuze. Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring in het creëren van prachtige vloer-oplossingen. Breed laminaat, visgraatvloeren, houten parket, traprenovaties…dat is ons vak. Ons team bestaat uit doorgewinterde ‘vloerdenkers’. Parketreus, …met Raad & Daad voor elke Doe Het Zelver .

Een goed begin is het halve werk.

Een bekende uitspraak is dat een goed begin het halve werk is. Juist aan dat goede begin wil ik graag een bijdrage leveren. Persoonlijk ben ik er van overtuigd dat de Doe-Het-Zelver een nog mooier stukje werk kan afleveren met wat praktische tip van de door de wol geverfde professional. Gun jezelf én je vloer het Parketreus Doe Het Zelf Pakket.

  • Inmeten van de vloeroppervlakte
  •  Inmeten van plint- en randafwerking
  • Controleren van de vlakheid van de vloer
  • Ik adviseer je in de toe te passen ondervloer
  • Advies over wel of niet egaliseren
  • Je krijgt tips bij de eerste aanzet van het leggen
  • Gratis deelname aan de leginstructie in ons Vloer-Theater.
  • Schriftelijk rapportage van alle controles en adviezen.

Bezoek onze showroom dan bespreken we de mogelijkheden.

Bezoek onze showroom!
Laminaat, PVC vloeren of Parket.

Door ons groot assortiment is bij Parketreus ook de Keuze Reuze. Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring in het creëren van prachtige vloer-oplossingen. Breed laminaat, visgraatvloeren, houten parket en traprenovaties…wij doen niet anders. Wij staan ook de Doe Het Zelver met raad en daad bij. Vraag eens naar ons Doe Het Zelf – Kennis pakket. Klik hier voor meer info.