info@parketreus.nl – 045 – 523 36 99

ParketReus_FC-op zwart1

Met raad en daad voor de Doe Het Zelver

Hongaarse Punt Vloerpatroon

De Hongaarse Punt: Een Tijdloos en Elegant Vloerpatroon

Hongaarse punt vloerpatroon is afgeleid van het klassieke visgraat patroon

Bij Parketreus, gevestigd in Heerlen, hebben we meer dan 30 jaar ervaring in het leveren en leggen van hoogwaardige vloeren. Als marktleider in Zuid-Limburg bieden we onze klanten een uitgebreide selectie van vloeren, waaronder het prachtige Hongaarse Punt vloerpatroon. Dit legpatroon, afgeleid van het klassieke visgraat patroon, biedt een unieke en elegante uitstraling die perfect past in elk interieur. Of je nu een doe-het-zelver bent of liever gebruik maakt van onze professionele montagedienst, bij Parketreus ben je verzekerd van uitstekende service en eerlijk advies.

Wat is de Hongaarse Punt?

De Hongaarse Punt, ook wel bekend als Chevron, is een variant van het visgraat patroon. In tegenstelling tot de visgraat, waar de planken in een rechte hoek (90 graden) ten opzichte van elkaar worden gelegd, worden bij de Hongaarse Punt de planken in een hoek van 45 of 60 graden gesneden en gelegd. Dit creëert een V-vormig patroon dat een strakke en symmetrische uitstraling geeft. Het resultaat is een vloer die zowel dynamisch als verfijnd is, waardoor het een populaire keuze is voor moderne en klassieke interieurs.

Verschil tussen Visgraat en Hongaarse Punt

Het belangrijkste verschil tussen het visgraat patroon en het Hongaarse Punt vloerpatroon ligt in de hoek en manier waarop de planken worden gelegd:

  • Visgraat Patroon: De planken worden in een rechte hoek van 90 graden ten opzichte van elkaar gelegd, waardoor een zigzagpatroon ontstaat dat doet denken aan een visgraat.
  • Hongaarse Punt: De planken worden in een hoek van 45 of 60 graden gesneden en gelegd, waardoor een V-vormig patroon ontstaat. Dit patroon geeft een strakkere en symmetrische uitstraling dan het visgraat patroon.

Beide patronen zijn stijlvol en tijdloos, maar de Hongaarse Punt biedt een meer gestructureerde en elegante uitstraling, wat het ideaal maakt voor liefhebbers van een verfijnde vloer.

Hongaarse punt vloerpatroon, Hongaarse punt, Hongaarse punt legpatroonvisgraat, Doe-Het-Zelf,

Doe-Het-Zelf met Raad en Daad

Bij Parketreus begrijpen we dat het leggen van een vloer een uitdagende taak kan zijn, vooral voor doe-het-zelvers. Daarom staan we klaar om je met raad en daad bij te staan. Onze deskundige medewerkers delen graag hun kennis en ervaring om je te helpen bij elke stap van het proces. Of het nu gaat om het selecteren van de juiste vloer, het voorbereiden van de ondergrond, of het leggen van de Hongaarse Punt, je kunt altijd rekenen op ons eerlijke advies en professionele ondersteuning.

Ron en de andere 'Reuzen'
Professionele Montagedienst

Voor klanten die liever hun vloer door professionals laten leggen, biedt Parketreus een ervaren montagedienst. Ons team van vakmensen zorgt voor een perfecte installatie van jouw Hongaarse Punt vloer, van de eerste snede tot de laatste plank. Met meer dan 30 jaar ervaring in de branche garanderen we een resultaat waar je jarenlang van zult genieten.

Hongaarse punt vloerpatroon, Hongaarse punt, Hongaarse punt legpatroonvisgraat, Doe-Het-Zelf,

“Ik had nog nooit gehoord van het Hongaarse Punt vloerpatroon. Op advies van Monique Schoens van Parketreus hebben Marian en besloten om voor dit legpatroon te gaan. Jongens,…wat is dat mooi geworden. De symetrie in de vloer zorgt er voor dat we een verrassend strakke nieuwe vloer hebben.”

Arthur Flippo – St. Odiënberg

PVC Vloeren Laminaat Vloeren, Hongaarse punt vloerpatroon, Hongaarse punt, Hongaarse punt legpatroonvisgraat, Doe-Het-Zelf,

Service en Advies bij Aankoop en Leggen

Bij Parketreus ben je verzekerd van uitstekende service en eerlijk advies, zowel bij de aankoop als bij het leggen van je vloer. We nemen de tijd om je wensen en behoeften te begrijpen en bieden op maat gemaakte oplossingen die passen bij jouw specifieke situatie. Onze uitgebreide showroom in Heerlen biedt een breed scala aan vloeren, inclusief inspirerende voorbeelden van het Hongaarse Punt patroon, zodat je de perfecte vloer kunt vinden voor jouw interieur.

Parketreus, voor hoogwaardige vloeroplossingen

Parketreus is de marktleider in Zuid-Limburg als het gaat om hoogwaardige vloeroplossingen. Met meer dan 30 jaar ervaring en een team van deskundige medewerkers staan we klaar om je te helpen bij elke stap van je project. Of je nu een doe-het-zelver bent of je vloer door ons wilt laten leggen, je kunt altijd rekenen op de service en het eerlijke advies van Parketreus. Bezoek onze showroom in Heerlen of bekijk onze website voor meer informatie en laat je inspireren door onze prachtige collectie Hongaarse Punt vloeren. Kies voor Parketreus en ervaar zelf waarom wij de beste keuze zijn voor jouw vloerproject.

Hieronder een greep uit het assortiment PVC-vloeren.

Laat u inspireren en bezoek onze showroom.
Wij hebben dit type vloer in elke prijsklasse.

 PVC bestaan uit vijf verschillende lagen. Daardoor zijn ze niet alleen waterbestendig en geluiddempend, maar voelen ze ook lekker warm en zacht aan je voeten aan. Toch zijn deze vloeren erg dun, wat hen perfect voor renovaties maakt.

PVC-vloeren & luxevinyltegels

Verfraai je huis met de natuurlijke uitstraling en karakteristieke warmte van o.a. Quick-Step-vinylvloeren. Quick-Step Vinyl is perfect compatibel met vloerverwarming. Kies uit een breed assortiment vinylvloeren, die geschikt zijn voor alle behoeften en omstandigheden. Alle zijn voorzien van een beschermende toplaag die ervoor zorgt dat jouw vloer er nog jaren mooi blijft uitzien.