...Met raad en daad voor elke DOE HET ZELVER

Multi-plank parket,

...sfeer door een massief houten toplaag.

Multi-plank sfeer door een massief houten toplaag.

+

De Multi-plank-vloer is een zogenaamd samengesteld product, het bestaat uit een toplaag en een onderlaag. De onderlaag van een multi-plank bestaat uit een minder hard werkende laag zoals bijvoorbeeld multiplex.

De toplaag bestaat uit een laag massiefhout. Beide lagen worden samengehouden door een lijmverbinding. De multiplank-vloer heeft een massieve houten toplaag en is beschikbaar in verschillende structuren en afwerkingen.

Dit is slechts een greep uit ons grote assortiment. Bezoek onze showroom!!!

 

PARKETREUS VOOR U!

HANDIGE LINKS

ONZE NIEUWSBRIEF

Voor uw parket of laminaat vloer gaat u naar Limburgs grootste leverancier. Met professioneel advies en gratis workshops bent u bij Parketreus Heerlen aan het juiste adres.

Ervaar zelf ons uitgebreide gamma aan vloeren en laat u inspireren en adviseren in onze zeer ruime showroom in Heerlen. Neem op deze website alvast een voorproefje en laat u inspireren.

 

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

Parketreus in Heerlen is uw leverancier voor laminaat, pvc vloeren, visgraat laminaat, massieve houten vloeren, traprenovatie, click laminaat. Wij zijn Limburgs grootste en leveren van Maastricht, Heerlen, Valkenburg, Bunde, Meerssen, Brunssum, Landgraaf, Sittard, Geleen, Susteren, Echt, Roermond tot zelfs in Weert en Venlo.

Parketreus in Heerlen is o.a. official dealer van Quick-Step, COREtec, Floorify, Meister en VIvaFloors e.v.a. bekende merken.

 

© 2018 Parketreus, Wijngaardsweg 48a, 6412 PJ Heerlen, Industrieterrein De Koumen, Telefoon (045) 523 36 99

 

Webdesign: INSPIRED BY WHY BV - John Baggen