Onderhoud = Behoud

Een goed advies en het juiste product.

WINTER TIP VAN DE VAKMAN

+

Door de lange aanhoudende kou en het maximale gebruik van uw CV-installatie in huis ontstaat er vrijwel overal een enorme droge lucht in huis.

. Deze waarde wordt in procenten uitgedrukt als relatieve luchtvochtigheid. De ideale constante waarde bedraagt 65%.  Echter bij de waardes die nu aanwezig zijn, soms minder <25%, ontstaat er een enorme krimp op alle laminaat en houten vloeren. Soms met blijvende schade afgetekend door vervormde delen met naadvorm. U dient de RLV te meten d.m.v. een hygrometer en bij waardes <40% een luchtbevochtiger te plaatsen, waterbakken aan uw CV radiatoren te hangen of waterketels op kachels te plaatsen om verdere schade te voorkomen. Droge lucht is verder erg ongezond vooral voor astmatische mensen en lijdt tot grote ongemakken.

Onderhoud = Behoud.

+

Een goed onderhoud draagt bij aan het behoud van je vloer.
Parketreus heeft voor alle type vloeren de juiste onderhoudsartikelen. Ook hierin kun wij je adviseren.

Elk type vloer vraagt om een specifieke manier van onderhoud. Een laminaat vloer hoeft niet in de olie en die kun je ook niet schuren. Maar het opborstelen van een multivloer geeft een nieuwe uitstraling en kan na langdurig gebruik erg verfrissend zijn. Allemaal overwegingen waarbij ons advies erg nuttig kan zijn.

Bezoek onze showroom voor een persoonlijk advies!!!

PARKETREUS VOOR U!

HANDIGE LINKS

ONZE NIEUWSBRIEF

Voor uw parket of laminaat vloer gaat u naar Limburgs grootste leverancier. Met professioneel advies en gratis workshops bent u bij Parketreus Heerlen aan het juiste adres.

Ervaar zelf ons uitgebreide gamma aan vloeren en laat u inspireren en adviseren in onze zeer ruime showroom in Heerlen. Neem op deze website alvast een voorproefje en laat u inspireren.

 

* Gratis thuisbezorgen geldt niet als u gebruik maakt van lopende acties.

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

Parketreus in Heerlen is uw leverancier voor laminaat, pvc vloeren, visgraat laminaat, massieve houten vloeren, traprenovatie, click laminaat. Wij zijn Limburgs grootste en leveren van Maastricht, Heerlen, Valkenburg, Bunde, Meerssen, Brunssum, Landgraaf, Sittard, Geleen, Susteren, Echt, Roermond tot zelfs in Weert en Venlo.

Parketreus in Heerlen is o.a. official dealer van Quick-Step, COREtec, Floorify, Meister en VIvaFloors e.v.a. bekende merken.

 

© 2018 Parketreus, Wijngaardsweg 48a, 6412 PJ Heerlen, Industrieterrein De Koumen, Telefoon (045) 523 36 99

 

Webdesign: INSPIRED BY WHY BV - John Baggen