De Ondervloer,...

Je ziet hem niet maar is wel belangrijk.

De ondervloer is het fundament van je leefgenot.

+

Een ondervloer egaliseert je vloer en zorgt voor een geluidsisolerende werking. Een ondervloer vormt een prima basis voor laminaat, multi-plank vloer of masieve vloerdelen.
De Parketreus heeft voor elke soort vloer de juiste ondervloer.

Vaak wordt het belang van de ondervloer erg onderschat en gezien als een sluitpost.
In de praktijk is het echter van het grootste belang dat er goed gekeken wordt welke ondervloer het beste past in welke situatie. Bij Parketreus mag je rekenen op een oprecht advies dat slechts één doel kent...je van dienst te zijn er te zorgen dat je optimaal plezier beleeft aan de nieuwe vloer.

Dit is slechts een greep uit ons grote assortiment. Bezoek onze showroom!!!

PARKETREUS VOOR U!

HANDIGE LINKS

ONZE NIEUWSBRIEF

Voor uw parket of laminaat vloer gaat u naar Limburgs grootste leverancier. Met professioneel advies en gratis workshops bent u bij Parketreus Heerlen aan het juiste adres.

Ervaar zelf ons uitgebreide gamma aan vloeren en laat u inspireren en adviseren in onze zeer ruime showroom in Heerlen. Neem op deze website alvast een voorproefje en laat u inspireren.

 

* Gratis thuisbezorgen geldt niet als u gebruik maakt van lopende acties.

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

Parketreus in Heerlen is uw leverancier voor laminaat, pvc vloeren, visgraat laminaat, massieve houten vloeren, traprenovatie, click laminaat. Wij zijn Limburgs grootste en leveren van Maastricht, Heerlen, Valkenburg, Bunde, Meerssen, Brunssum, Landgraaf, Sittard, Geleen, Susteren, Echt, Roermond tot zelfs in Weert en Venlo.

Parketreus in Heerlen is o.a. official dealer van Quick-Step, COREtec, Floorify, Meister en VIvaFloors e.v.a. bekende merken.

 

© 2018 Parketreus, Wijngaardsweg 48a, 6412 PJ Heerlen, Industrieterrein De Koumen, Telefoon (045) 523 36 99

 

Webdesign: INSPIRED BY WHY BV - John Baggen