info@parketreus.nl – 045 – 523 36 99

ParketReus_FC-op zwart1

Met raad en daad voor de Doe Het Zelver

De Ondervloer,.. je ziet hem niet maar is hij wel belangrijk.

Een ondervloer egaliseert je vloer en zorgt voor een geluidsisolerende werking. Hij vormt een prima basis voor laminaat, multi-plank vloer of masieve vloerdelen.
De Parketreus heeft voor elke soort vloer en ondergrond de juiste ondervloer.

Vaak wordt het belang van de ondervloer erg onderschat en gezien als een sluitpost.
 In de praktijk is het echter van het grootste belang dat er goed gekeken of hij past bij jouw ondergrond, leefsituatie en de ruimte waarin hij wordt gebruikt. Bij Parketreus mag je rekenen op een oprecht advies dat slechts één doel kent…je van dienst te zijn en te zorgen dat je optimaal plezier beleeft aan de nieuwe vloer.

Niet onderschatten.

Maak van de ondervloer geen sluitpostje. Je krijgt er spijt van wanneer je onderburen komen klagen over jouw voetstappen. Wat denk je van het vocht uit je kruipruimte dat stilletjes aan de onderkant van je nieuwe vloer klopt.

Hoe kies je de perfecte ondervloer voor je laminaatvloer?

Elke doe-het-zelver weet het: wanneer je aan de slag gaat, is een goede voorbereiding het halve werk. En dit geldt ook bij het plaatsen van een nieuwe laminaatvloer. Er is immers één stap die uitermate cruciaal is wanneer je van plan bent om een nieuwe laminaat te plaatsen. Welke dat is? Het kiezen van de juiste ondervloer. Parketreus geeft je graag een toelichting en een passend advies!

Aanbevolen ondervloeren voor je laminaatvloer

Als je een laminaatvloer legt, is de keuze van de juiste ondervloer cruciaal om het uiteindelijke uitzicht, de kwaliteit en het comfort te verkrijgen waarnaar je op zoekt bent. Daarom heeft Parketreus een collectie kwalitatieve ondervloeren samengesteld die makkelijk te plaatsen zijn. Deze zorgen niet alleen voor een egale basis voor je nieuwe vloer, maar bieden ook uitstekende akoestische en thermische isolatie.