+

Vloeren Maastricht

Bent u opzoek naar Vloeren geleverd in Maastricht? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Parketreus behoort tot de grootste parketleveranciers van Nederland. In onze showroom met een oppervlakte van 2.000 m² is dan ook volop de mogelijkheid om producten met elkaar te vergelijken en kunnen wij u van deskundig advies voorzien.

 

Terwijl u op uw gemak in onze showroom rondkijkt, kunt u de kinderen aan onze speelhoek toevertrouwen. Onder het genot van een gratis kopje koffie kunt u op uw gemak ons ruime assortiment bewonderen. Gaat het niet lukken om de pakketten in uw eigen auto te vervoeren, schakel dan tegen een kleine vergoeding onze bezorgservice in. En durft u het niet aan om zelf de vloer te leggen, kan tegen een vergoeding de Parketreus montagedienst de nieuwe vloer komen leggen.

 

Naast onze ruime collectie halen wij ook geregeld grote partijen vloeren, parket of laminaat binnen. Deze grote partijen staan garant voor een scherpe prijs waar u natuurlijk van profiteert!

PARKETREUS VOOR U!

Voor uw parket of laminaat vloer gaat u naar Limburgs grootste leverancier. Met professioneel advies en gratis workshops bent u bij Parketreus Heerlen aan het juiste adres.

Ervaar zelf ons uitgebreide gamma aan vloeren en laat u inspireren en adviseren in onze zeer ruime showroom in Heerlen. Neem op deze website alvast een voorproefje en laat u inspireren.

 

* Gratis thuisbezorgen geldt niet als u gebruik maakt van lopende acties.

OPENINGSTIJDEN

Maandag t/m vrijdag: 08:00 tot 17:00 uur

Zaterdag: 10:00 tot 16:00

© 2016 Parketreus, Wijngaardsweg 48a, 6412 PJ Heerlen, Industrieterrein De Koumen, Telefoon (045) 523 36 99

 

Webdesign: INSPIRED BY WHY BV - John Baggen