info@parketreus.nl – 045 – 523 36 99

ParketReus_FC-op zwart1

Met raad en daad voor de Doe Het Zelver

PVC Vloer Zelf Leggen
De Expertise van Parketreus

Ontdek de voordelen van het zelf leggen van je PVC Vloer

PVC vloer zelf leggen voor de DHZ

Parketreus, gevestigd in Heerlen, is al meer dan 30 jaar de marktleider in Zuid-Limburg voor hoogwaardige laminaat- en PVC-vloeren. Onze jarenlange ervaring en vakkennis stellen ons in staat om zowel doe-het-zelvers als klanten die hun vloer door ons willen laten leggen, te voorzien van de beste service en het meest eerlijke advies. In dit artikel richten we ons op de doe-het-zelver die een PVC-vloer zelf wil leggen. Ontdek hoe Parketreus je bij elke stap kan ondersteunen en waarom een goed begin het halve werk is.

De Voordelen van een PVC Vloer

Een PVC-vloer biedt tal van voordelen die het een populaire keuze maken voor zowel woon- als werkruimtes. PVC-vloeren zijn duurzaam, waterbestendig en gemakkelijk te onderhouden. Bovendien zijn ze verkrijgbaar in verschillende stijlen en patronen, waardoor ze perfect passen bij elke interieurstijl.

Zelf Leggen: Een Kostenbesparende Optie

Een van de grootste voordelen van het zelf leggen van een PVC-vloer is de kostenbesparing. Door zelf aan de slag te gaan, bespaar je op montagekosten en heb je de volledige controle over je project. Dit betekent dat je kunt werken op je eigen tempo en op momenten die jou het beste uitkomen.

Parketreus: Jouw Partner in Doe-Het-Zelf Projecten

Een PVC Vloer Zelf leggen gaat prima met deskundig advies van Parketreus Ron

Bij Parketreus begrijpen we dat het leggen van een vloer een uitdagend project kan zijn, vooral als je dit voor de eerste keer doet. Daarom staan wij klaar om je met raad en daad bij te staan. Ron Schoens, onze ervaren vloerspecialist, deelt graag de kneepjes van het vak met je. Zijn motto “een goed begin is het halve werk” benadrukt het belang van een goede voorbereiding. Met zijn jarenlange ervaring en uitgebreide kennis zorgt Ron ervoor dat je project van start gaat met de beste adviezen en materialen.

Stappenplan en Instructievideo's

Op onze website vind je gedetailleerde leginstructies en handige video-tutorials die je stap voor stap door het proces begeleiden. Van het voorbereiden van de ondervloer tot het plaatsen van de laatste plank, wij zorgen ervoor dat je precies weet wat je moet doen om een perfect resultaat te behalen.

Kwaliteit en Service bij de Aankoop

Bij Parketreus kun je rekenen op een uitgebreide selectie van hoogwaardige PVC-vloeren. Onze deskundige medewerkers helpen je graag bij het maken van de juiste keuze voor jouw specifieke situatie. We nemen de tijd om je wensen en behoeften te begrijpen, zodat je verzekerd bent van een vloer die perfect bij je past.

“Als je op zoek bent naar een PVC Visgraat vloer van topkwaliteit, dan ben je bij Parketreus aan het juiste adres. Met hun ruime assortiment, deskundig advies en uitstekende service, maken ze van jouw vloer een echt pronkstuk in huis. Ik zou zeggen,…laat de visite maar komen.”

Paul Verdonschot – Onderbanken

Waarom Kiezen voor Parketreus?

Ervaring en Vakmanschap

Met meer dan 30 jaar ervaring in de vloerenbranche is Parketreus de vertrouwde keuze voor Zuid-Limburg. Onze uitgebreide kennis en expertise zorgen ervoor dat je bij ons altijd terecht kunt voor de beste producten en adviezen.

Eerlijke Adviezen

Wij geloven in transparantie en eerlijkheid. Daarom kun je bij ons altijd rekenen op een eerlijk advies dat is afgestemd op jouw specifieke situatie en wensen. We denken met je mee en bieden oplossingen die echt werken.

Dus, Parketreus voor de Doe Het Zelver

Bij Parketreus ben je aan het juiste adres voor alles wat je nodig hebt om zelf een PVC-vloer te leggen. Met onze meer dan 30 jaar ervaring, deskundige adviezen van Ron Schoens, en uitgebreide ondersteuning, zorgen wij ervoor dat jouw project een succes wordt. Bezoek onze showroom in Heerlen of kijk op onze website voor meer informatie en laat je inspireren door onze prachtige collectie PVC-vloeren. Kies voor Parketreus en ervaar zelf waarom wij de marktleider zijn in Zuid-Limburg.