ParketReus_FC-op zwart1

Met raad en daad voor de Doe Het Zelver

PVC vloeren,…zijn het nieuwe laminaat. Zelfs een prima oplossing als wandafwerking.

PVC vloeren zijn dankzij een combinatie van trendsettende, fotorealistische dessins, voelbare oppervlaktestructuren en royale afmetingen van de stroken toonaangevend.

Parketreus heeft een collectie luxe vinylvloeren die de natuurlijke uitstraling van hout of steen combineert met alle praktische voordelen van vinyltegels. PVC is uitermate geschikt voor toepassing op vloerverwarming- en vloerkoeling systemen. In ons assortiment hebben wij PVC vloeren van o.a. CoreTec, Quick Step, Floorify, en VivaFloor.

Hieronder een greep uit het assortiment PVC-vloeren.

Laat u inspireren en bezoek onze showroom. Wij hebben dit type vloer in elke prijsklasse. PVC bestaan uit vijf verschillende lagen. Daardoor zijn ze niet alleen waterbestendig en geluiddempend, maar voelen ze ook lekker warm en zacht aan je voeten aan. Toch zijn deze vloeren erg dun, wat hen perfect voor renovaties maakt.

PVC-vloeren & luxevinyltegels

Verfraai je huis met de natuurlijke uitstraling en karakteristieke warmte van o.a. Quick-Step-vinylvloeren. Quick-Step Vinyl is perfect compatibel met vloerverwarming. Kies uit een breed assortiment vinylvloeren, die geschikt zijn voor alle behoeften en omstandigheden. Alle zijn voorzien van een beschermende toplaag die ervoor zorgt dat jouw vloer er nog jaren mooi blijft uitzien.