...Met raad en daad voor elke DOE HET ZELVER

+

+

+

+

+

+

LAMINAAT

TRAP-RENOVATIE

PVC

ONDERVLOEREN

MULTI-PLANK VLOER

ONDERHOUDSPRODUCTEN

Het nieuwe laminaat is de PVC vloer.

+

PVC vloeren zijn dankzij een combinatie van trendsettende, fotorealistische dessins, voelbare oppervlaktestructuren en royale afmetingen van de stroken toonaangevend.

Parketreus heeft een collectie luxe vinylvloeren die de natuurlijke uitstraling van hout of steen combineert met alle praktische voordelen van vinyltegels. De PVC vloeren zijn uitermate geschikt voor toepassing op vloerverwarming- en vloerkoeling systemen.

Het nieuwe laminaat is de PVC vloer.

Zelfs een oplossing als wandafwerking

Dit is slechts een greep uit ons grote assortiment. Bezoek onze showroom!!!

 

PARKETREUS VOOR U!

HANDIGE LINKS

ONZE NIEUWSBRIEF

Voor uw parket of laminaat vloer gaat u naar Limburgs grootste leverancier. Met professioneel advies en gratis workshops bent u bij Parketreus Heerlen aan het juiste adres.

Ervaar zelf ons uitgebreide gamma aan vloeren en laat u inspireren en adviseren in onze zeer ruime showroom in Heerlen. Neem op deze website alvast een voorproefje en laat u inspireren.

 

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

Parketreus in Heerlen is uw leverancier voor laminaat, pvc vloeren, visgraat laminaat, massieve houten vloeren, traprenovatie, click laminaat. Wij zijn Limburgs grootste en leveren van Maastricht, Heerlen, Valkenburg, Bunde, Meerssen, Brunssum, Landgraaf, Sittard, Geleen, Susteren, Echt, Roermond tot zelfs in Weert en Venlo.

Parketreus in Heerlen is o.a. official dealer van Quick-Step, COREtec, Floorify, Meister en VIvaFloors e.v.a. bekende merken.

 

© 2018 Parketreus, Wijngaardsweg 48a, 6412 PJ Heerlen, Industrieterrein De Koumen, Telefoon (045) 523 36 99

 

Webdesign: INSPIRED BY WHY BV - John Baggen