...Met raad en daad voor elke DOE HET ZELVER

+

Carin & Ray

Willems
...vloer ziet er schitterend uit

Wij zijn zeer tevreden over de Parketreus en de vakkundigheid van het hele team. Onze nieuwe vloer ziet er schitterend uit.
Bedankt, jullie zijn top.

We zullen jullie zeker aanbevelen bij al onze familie, vrienden en kennissen die ook op zoek zijn naar een nieuwe vloer.

+

Pascal & Myrthe
Berenschot
...zelf-leggen uiteindelijk een plezier.

Eerlijk gezegd zijn wij niet zo vreselijk handig. We zagen er best wel tegen op om de vloer zelf te leggen maar zijn de uitdaging aangegaan.


Met jullie tips in het 'kenniscentrum' op jullie website was zelf-leggen uiteindelijk een plezier.

+

Familie
van den Oever
...nu de hele familie!

Nu onze zoon ook een vloer van Parketreus heeft is de hele familie voorzien van jullie laminaat. Het was bijna aanstekelijk. Eerst wij en toen onze twee dochters.

Onze Paul heeft nog even getwijfeld om toch een 'vloertje' bij de bouwmarkt te halen maar uiteindelijk heeft hij toch de juiste keuze gemaakt. Wij gaan door met aanbevelen!

+

+

+

Jo & Maria
Noteborn

...super secuur werk geleverd!

Klanten over ons...

...want je kunt het beter van een ander horen!KLan

Familie

van Loo
...vloer is met grote precisie gelegd!

Rob & Esther

Ramaakers
...bedanken voor de geweldige service!

Wij willen zeer zeker Ron en zijn medewerkers heel hartelijk bedanken voor hun deskundige en perfecte plaatsing van onze vloer.
Ze hebben super secuur werk geleverd.

Zeker Ron verdiend een dikke pluim voor de perfecte afwerkring. Voor het geheel een zeer dikke duim! Zeker aan te bevelen als uw een houtenvloer wil laten plaatsen.

Onze eerste kennismaking met Parketreus was zeer positief. Naast een gastvrije ontvangst kregen mijn ouders ook deskundig advies.
De vloer is daarna met grote precisie gelegd.

Ook de afwerking was klasse.
Het resultaat is helemaal te gek geworden waarvoor onze hartelijke dank. Ook wij zouden jullie zeer aanbevelen.

Wij, Rob & Esther, willen jullie van harte bedanken voor de geweldige service die jullie aan ons hebben gegeven. Het laminaat Ruw Eik Grijs staat prachtig in onze woonkamer, keuken en gang. Iedereen die op bezoek komt is ook lovend over de keus. .
Fantastisch! Wij zullen jullie ook zeker aanbevelen bij al onze familie, vrienden en kennissen die op zoek zijn naar een nieuwe vloer. Nogmaals bedankt en wij wensen jullie het allerbeste.
Dat verdienen jullie echt!

PARKETREUS VOOR U!

HANDIGE LINKS

ONZE NIEUWSBRIEF

Voor uw parket of laminaat vloer gaat u naar Limburgs grootste leverancier. Met professioneel advies en gratis workshops bent u bij Parketreus Heerlen aan het juiste adres.

Ervaar zelf ons uitgebreide gamma aan vloeren en laat u inspireren en adviseren in onze zeer ruime showroom in Heerlen. Neem op deze website alvast een voorproefje en laat u inspireren.

 

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

Parketreus in Heerlen is uw leverancier voor laminaat, pvc vloeren, visgraat laminaat, massieve houten vloeren, traprenovatie, click laminaat. Wij zijn Limburgs grootste en leveren van Maastricht, Heerlen, Valkenburg, Bunde, Meerssen, Brunssum, Landgraaf, Sittard, Geleen, Susteren, Echt, Roermond tot zelfs in Weert en Venlo.

Parketreus in Heerlen is o.a. official dealer van Quick-Step, COREtec, Floorify, Meister en VIvaFloors e.v.a. bekende merken.

 

© 2018 Parketreus, Wijngaardsweg 48a, 6412 PJ Heerlen, Industrieterrein De Koumen, Telefoon (045) 523 36 99

 

Webdesign: INSPIRED BY WHY BV - John Baggen