info@parketreus.nl – 045 – 523 36 99

ParketReus_FC-op zwart1

Met raad en daad voor de Doe Het Zelver

TRAPRENOVATIE
TRAPRENOVATIE
Onze specialiteit
TRAPRENOVATIE
Vraag het Parketreus
Vorige slide
Volgende slide

Traprenovatie met laminaat of PVC traptreden.

Als het gaat om renovaties in huis, is een van de belangrijkste elementen waarmee rekening moet worden gehouden de trap. Het is een van de dingen in huis die de hele uitstraling van een ruimte kan maken of breken, dus het is essentieel dat je het goed aanpakt. Dan is het tijd voor een traprenovatie van Parketreus.

Trparenovatie, effectief en zeer duurzaam

Een populaire optie bij traprenovaties zijn laminaat of PVC traptreden. Laminaat traptreden bieden diverse voordelen boven bijvoorbeeld vloerbedekking of vinyl. Het is relatief eenvoudig te onderhouden, kosteneffectief en zeer duurzaam.
Traprenovatie Parketreus - showroom 3

De eerste stap bij een traprenovatie is het maken van een afspraak met Ron van Parketreus.

De eerste stap is het maken van een afspraak zodat we je trap kunnen opmeten en een offerte kunnen uitbrengen op basis van onze beoordeling. Daarna zullen we de bestaande structuur van je trap beoordelen en bepalen of er misschien verbeteringen moeten worden aangebracht voordat de nieuwe laminaat treden kunnen worden geïnstalleerd. Jij bent er nu misschien aan gewend dat de vierde trede van boven kraakt. Maar dat lossen wij op voordat we gaan monteren. Laat dat maar aan Ron over.

Sfeerverlichting en de trapleuning maken je traprenovatie compleet

Als dit is gebeurd en je de offerte van ons hebt aanvaard, beginnen we met de montage. Dat duurt meestal 2 tot 4 dagen. Dit is afhankelijk van hoe groot of complex je huidige trap is. Als jij dat mooi vindt kunnen we ook eventueel sfeerverlichting in elke trede aanbrengen. De treden kunnen strak tegen de wand aansluiten maar het is ook mogelijk kantstukken aan te brengen. Dit wordt mede bepaald door de bestaande trap. In onze showroom hebben we een ruime keuze trapleuningen Die maken het project pas echt af. Als het nodig is beoordelen we ook eventueel de balustrades en zorgen we ervoor dat alles weer op en top veilig is. Als al deze stappen met succes zijn voltooid, kun je gaan genieten van je pas gerenoveerde trap!
Traprenovatie Parketreus - showroom 2
Traprenovatie Parketreus - showroom trenovo

Parketreus traprenovatie

Als je je trap wilt renoveren met laminaat of PVC traptreden als optie, dan ben je bij PARKETREUS aan het juiste adres. Parketreus adviseert en levert al meer dan 25 jaar professioneel laminaat-, PVC en Parketvloeren. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van complete oplossingen voor vloeren en traprenovatie. Dit van beoordeling tot plaatsing, zodat je alleen nog maar hoeft te genieten van je pas gerenoveerde trap.
Traprenovatie Parketreus - verlichting

Plaatsvervangend trots

Het Parketreus montage team is plaatsvervangend trots als jij met trots het eindresultaat kan laten zien aan familie, vrienden kennissen. Dus als je een betrouwbaar team wilt dat snel en veilig verbluffende resultaten kan leveren, zoek dan niet verder dan PARKETREUS. Dé experts voor traprenovatie met laminaat of PVC traptreden.
Voor Na
Voor Na

Onze traprenovatie stap voor stap

  1. Indien nodig zetten we losse treden en trapboom vast. We maken eerst mallen van de trapboom.
  2. Als eerste bekleden we de zijkanten van de trap met hout om de oude gescheurde boom weg te werken.
  3. Na het bekleden van de zijkanten wordt van elke trede afzonderlijk een mal gemaakt.
  4. De nieuwe en complete treden zagen we op maat en passen we in.
  5. Met speciale lijmworsten monteren we de nieuwe complete treden op de oude situatie. Daarna spannen we de trap opnieuw op om kraken tegen te gaan.
  6. Elke trede vraagt veel aandacht.
  7. Van de oude trap is vrijwel niets meer zichtbaar.
  8. Het plaatsen van nieuwe leuningen en balustrades gelden als extra optie.
  9. Als laatste maken we de bovenzijde van de oude trapboom dicht en kitten langs de bestaande muur af.

De Traprenovatie is klaar met een mooie trapleuning

[instagram-feed feed=4]