ParketReus_FC-op zwart1

Met raad en daad voor de Doe Het Zelver

PARKETREUS
Het visgraat legpatroon het effect dat iedereen verrast.
PARKETREUS
Het visgraat legpatroon even tijdloos als traditioneel.
PARKETREUS
Het visgraat legpatroon geeft u ruimte.
PARKETREUS
Het visgraat legpatroon even tijdloos als traditioneel.
PARKETREUS
Het visgraat in PVC, Laminaat of Parket.
PARKETREUS
Het visgraat legpatroon even tijdloos als traditioneel.
PARKETREUS
Het visgraat legpatroon stijlvol tot op de graat.
TRENDS
De nieuwe trend is het visgraat legpatroon het vrolijke spel van kleur en nerf.
PARKETREUS
Het visgraat in PVC, Laminaat of Parket.
Previous slide
Next slide

Het visgraat patroon is nu ook dé vloeren trend in Sittard Geleen.

Woon jij in Sittard Geleen en val jij ook als een blok voor de Visgraat? Juist dan is goed te weten dat Parketreus visgraat vloeren heeft in Laminaat, PVC maar ook in Parket. Wij hebben een ruime keuze visgraat vloeren in onze showroom.

Perfectie  tot op de graat met het visgraatpatroon…!!! Wist je dat er heel wat verschillende manieren zijn om een vloer te leggen? Je hoeft enkel te spelen met de vormen, patronen of kleuren en de mogelijkheden zijn eindeloos! Kom jij dus graag origineel uit de hoek, hou je van eyecatchers of wil je echt indruk maken…kies dan een visgraat-laminaat.

Visgraatpatroon vloer

Vloeren leggen in een visgraatpatroon is van alle tijden. En dat is niet vreemd! Een vloer in dit motief ziet er altijd stijlvol uit. Een oud patroon in een nieuwe jas. Of je nu voor een klassieke of moderne houd: met een visgraat vloer zit je altijd goed. Bezoek eens onze showroom. Wist je dat wij meer an 135 verschillende vloeren in huis hebben. Daar kan geen bouwmarkt tegen op. Het visgraatmotief is overigens voor onervaren vloerleggers niet makkelijk te leggen.

Parketreus, met Raad & Daad voor elke Doe-Het-Zelver

Juist omdat het niet makkelijk is om een visgraatvloer te leggen heeft Parketreus het DHZ Kennispakket. Ron Schoens, ‘Mister Parketreus himself’ komt je graag een handje helpen. Klik hier als je alles wilt weten over het DHZ Kennispakket.

Visgraat in laminaat, pvc of parket.

Er is keuze uit verschillende soorten visgraat vloeren. Dat kan in laminaat, pvc maar bovendien ook in parket. Hierdoor vind je altijd de visgraat vloer die aansluit bij je wensen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een rustieke uitstraling van een verouderde vloer of juist voor een whitewash vloer met een moderne uitstraling.

Wil je met een mooie visgraat vloer je huis een stijlvolle uitstraling geven? Neem dan contact met ons op. Onze doorgewinterde professionals adviseren je graag over de mogelijkheden. Bovendien, mocht je dat willen, kunnen wij er ook voor zorgen dat de vloer gelegd wordt.

Bezoek onze showroom! Laminaat, PVC vloeren of Parket.

Door ons groot assortiment is bij Parketreus ook de Keuze Reuze. Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring in het creëren van prachtige vloer-oplossingen. Breed laminaat, visgraatvloeren, houten parket en traprenovaties…wij doen niet anders. Wij staan ook de Doe Het Zelver met raad en daad bij. Vraag eens naar ons Doe Het Zelf – Kennis pakket. Klik hier voor meer info.