...Met raad en daad voor elke DOE HET ZELVER

Laminaat Parket vloeren Maastricht

 

+

Mooie en stijlvolle vloeren - Maastricht

Bent u opzoek naar mooie en stijlvolle Vloeren geleverd en u woont in Maastricht? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Parketreus behoort tot de grootste parketleveranciers van Nederland. In onze showroom met een oppervlakte van 2.000 m² is dan ook volop de mogelijkheid om producten met elkaar te vergelijken en kunnen wij u van deskundig advies voorzien.

 

Terwijl u op uw gemak in onze showroom rondkijkt, kunt u de kinderen aan onze speelhoek toevertrouwen. Onder het genot van een gratis kopje koffie kunt u op uw gemak ons ruime assortiment bewonderen. Gaat het niet lukken om de pakketten in uw eigen auto te vervoeren, schakel dan tegen een kleine vergoeding onze bezorgservice in. En durft u het niet aan om zelf de vloer te leggen, kan tegen een vergoeding de Parketreus montagedienst de nieuwe vloer komen leggen.

 

Naast onze ruime collectie halen wij ook geregeld grote partijen vloeren, parket of laminaat binnen. Deze grote partijen staan garant voor een scherpe prijs waar u natuurlijk van profiteert!

PARKETREUS VOOR U!

HANDIGE LINKS

ONZE NIEUWSBRIEF

Voor uw parket of laminaat vloer gaat u naar Limburgs grootste leverancier. Met professioneel advies en gratis workshops bent u bij Parketreus Heerlen aan het juiste adres.

Ervaar zelf ons uitgebreide gamma aan vloeren en laat u inspireren en adviseren in onze zeer ruime showroom in Heerlen. Neem op deze website alvast een voorproefje en laat u inspireren.

 

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

Parketreus in Heerlen is uw leverancier voor laminaat, pvc vloeren, visgraat laminaat, massieve houten vloeren, traprenovatie, click laminaat. Wij zijn Limburgs grootste en leveren van Maastricht, Heerlen, Valkenburg, Bunde, Meerssen, Brunssum, Landgraaf, Sittard, Geleen, Susteren, Echt, Roermond tot zelfs in Weert en Venlo.

Parketreus in Heerlen is o.a. official dealer van Quick-Step, COREtec, Floorify, Meister en VIvaFloors e.v.a. bekende merken.

 

© 2018 Parketreus, Wijngaardsweg 48a, 6412 PJ Heerlen, Industrieterrein De Koumen, Telefoon (045) 523 36 99

 

Webdesign: INSPIRED BY WHY BV - John Baggen