...Met raad en daad voor elke DOE HET ZELVER

+

+

+

+

Zes goede reden waarom u niet meer

verder hoeft te zoeken!

Reuze keuze...
van ' budget' tot

stijlvol 'exclusive'

Met ons 'online'
kenniscentrum is zelf leggen 'appeltje eitje'

Met raad en daad voor elke DOE HET ZELVER

Workshop
'Laminaat- en parketvloer leggen

Door het enorme assortiment hebben wij oplossingen voor het zolderkamertje maar ook voor  een prachtige exclusieve woonkamervloer.

Parketreus heeft in de loop der jaren een online kenniscentrum ontwikkeld aan de hand van vragen van Doe-het-zelf-ers.
Vragen en antwoorden vindt u overzichtelijk op deze pagina. En mocht het onverhoopt niet lukken...dan belt u ons toch gewoon!

Een goed begin is het halve werk. Juist aan dat goede begin wil Parketreus graag bijdragen. Door advies van de doorgewinterde professional wordt u vloer een mooi stukje vakwerk.

In onze eigen Doe-het-zelf Theater-studio geven wij regelmatig workshops over het leggen van vloeren of het renoveren van trappen. U krijgt een verhelderend uitleg met handige tips. Vraag wanneer de volgende 'voorstelling' wordt gegeven wanneer ons bezoekt.

Bij Parketreus wordt u bijstaan door echte vakmensen met jarenlange ervaring. Geen 'ohhh'  of 'uhhh' maar een duidelijk advies. Wij gaan samen op zoek naar de beste oplossing.

Advies van echte vakmensen met jaren lange ervaring

+

Parketreus heeft de grootste collectie van heel Limburg. Er is geen bouwmarkt te vinden met een dergelijke uitgebreide voorraad.

Het grootste assortiment van heel Limburg

+

 

PARKETREUS VOOR U!

HANDIGE LINKS

ONZE NIEUWSBRIEF

Voor uw parket of laminaat vloer gaat u naar Limburgs grootste leverancier. Met professioneel advies en gratis workshops bent u bij Parketreus Heerlen aan het juiste adres.

Ervaar zelf ons uitgebreide gamma aan vloeren en laat u inspireren en adviseren in onze zeer ruime showroom in Heerlen. Neem op deze website alvast een voorproefje en laat u inspireren.

 

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

Parketreus in Heerlen is uw leverancier voor laminaat, pvc vloeren, visgraat laminaat, massieve houten vloeren, traprenovatie, click laminaat. Wij zijn Limburgs grootste en leveren van Maastricht, Heerlen, Valkenburg, Bunde, Meerssen, Brunssum, Landgraaf, Sittard, Geleen, Susteren, Echt, Roermond tot zelfs in Weert en Venlo.

Parketreus in Heerlen is o.a. official dealer van Quick-Step, COREtec, Floorify, Meister en VIvaFloors e.v.a. bekende merken.

 

© 2018 Parketreus, Wijngaardsweg 48a, 6412 PJ Heerlen, Industrieterrein De Koumen, Telefoon (045) 523 36 99

 

Webdesign: INSPIRED BY WHY BV - John Baggen