info@parketreus.nl – 045 – 523 36 99

ParketReus_FC-op zwart1

Met raad en daad voor de Doe Het Zelver

Zelf leggen

Een plezier voor de Doe Het Zelver
Wij helpen je met Raad & Daad

Het zelf leggen van een vloer die je bij Parketreus hebt gekocht, biedt verschillende voordelen die het proces aangenamer en flexibeler maken. Hier zijn enkele voordelen van het zelf leggen van een vloer.

Plezier & Voldoening

Als doe-het-zelver kun je veel plezier beleven aan het zelf leggen van een vloer. Het geeft een gevoel van voldoening om je eigen project te voltooien en te zien hoe je harde werk resulteert in een prachtige nieuwe vloer.

Flexibiliteit en onafhankelijkheid

Door zelf de vloer te leggen, ben je niet afhankelijk van de planning van Parketreus. Je kunt de vloer monteren op het moment dat het jou uitkomt en in je eigen tempo werken. Dit biedt flexibiliteit en vrijheid in het planning proces.

Kostenbesparing

Zelf de vloer leggen kan aanzienlijk kosten besparen ten opzichte van het inhuren van professionele installateurs. Je betaalt alleen voor de materialen en niet voor de arbeidskosten, waardoor je budgetvriendelijker uitkomt.

Ondersteuning en begeleiding

Hoewel je zelf de vloer legt, staat Parketreus klaar om je te ondersteunen met advies en begeleiding. Ze zijn beschikbaar om vragen te beantwoorden en kunnen je helpen bij eventuele uitdagingen die je tegenkomt tijdens het legproces.

Instructievideo's en handleidingen

Op de website van Parketreus vind je leginstructie video’s en handleidingen die je stap voor stap begeleiden bij het leggen van de vloer. Deze instructies zijn duidelijk en gemakkelijk te volgen, waardoor je zelfverzekerd aan de slag kunt gaan.

Samenwerking met anderen

• Als je ervoor kiest om de vloer zelf te leggen, kun je dit ook als een kans zien om samen te werken met vrienden, familieleden of andere mensen in je directe omgeving die graag willen helpen. Het kan een gezamenlijk project worden waarbij je samenwerkt en leert van elkaars vaardigheden en ervaringen.

Al met al biedt het zelf leggen van een vloer die je bij Parketreus hebt gekocht, niet alleen kostenbesparingen, maar ook een gevoel van plezier, voldoening. Met de adviezen Parketreus Ron kun je zelfverzekerd aan de slag gaan en een prachtig eindresultaat bereiken. Want één ding is zaker,... PArketreus is er met Raad & Daad voor de Doe Het Zelver.