info@parketreus.nl – 045 – 523 36 99

ParketReus_FC-op zwart1

Met raad en daad voor de Doe Het Zelver

FLOER vloeren powered by PARKETREUS.

FLOER Laminaat en PVC vloeren.

Het Nederlandse vloerenmerk FLOER

Het Nederlandse vloerenmerk FLOER is gespecialiseerd in de productie van A-kwaliteit eiken houten parketvloeren en visgraat duoplanken. Daarnaast leveren ze Europees geproduceerde FLOER laminaat en PVC vloeren met een ijzersterk karakter. Geen wonder dus dat PARKETREUS voor FLOER vloeren kiest. Floer vloeren kiezen is niet makkelijk er zijn immers zoveel mogelijkheden. We helpen je dan ook graag op weg. Heb jij vragen over bijvoorbeeld verschillende kwaliteiten in vloeren? Of zoek je advies over geborstelde, gerookte of andere behandelingen van eiken parket vloeren? Het advies van PARKETREUS is gebaseerd op bijna 30 jaar ervaring en de samenwerking met uitsluitend de beste merken.

Vloerenmerk FLOER, Laminaat en PVC voor alle smaken en maten

Een warme eiken vloer, levensecht laminaat of ijzersterk PVC & vinyl? Floer heeft ook jouw droomvloer! Ze combineren de hoogste kwaliteit met een eerlijke prijs en een service tot aan de deur. Met het door Floer geproduceerde eiken parket bieden we ambachtelijke, Hollandse vloeren van hoogwaardige kwaliteit. Het Europees eiken wordt op maat gezaagd, geschaafd, bewerkt en behandeld in onze productiehal in Noord-Nederland.

FLOER Laminaat en PVC zijn authentieke

De Floer vloeren Laminaat collecties bestaan uit unieke vloeren met uitzonderlijke karakteristieken. Zo heeft het Sloophout laminaat authentieke verouderde designs en is het Steden laminaat voorzien van trendy brede vloeren met V-groef. Het populaire Floer Landhuis laminaat heeft een ongekende extra breedte van maar liefst 32,8 cm! Daarnaast hebben we ook het hippe visgraat verband beschikbaar in onze Visgraat laminaat collectie. Floer laminaat staat voor sterke vloeren geschikt voor intensief huishoudelijk gebruik. Voorzien van lange fabrieksgaranties tot wel 35 jaar!

Ik help je graag een handje bij het leggen van je nieuwe vloer.

Door het grote assortiment is bij Parketreus Keuze Reuze. Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring in het creëren van prachtige vloer-oplossingen. Breed laminaat, visgraatvloeren, houten parket, traprenovaties…dat is ons vak. Ons team bestaat uit doorgewinterde ‘vloerdenkers’. Parketreus, …met Raad & Daad voor elke Doe Het Zelver .

Een goed begin is het halve werk.

Een bekende uitspraak is dat een goed begin het halve werk is. Juist aan dat goede begin wil ik graag een bijdrage leveren. Persoonlijk ben ik er van overtuigd dat de Doe-Het-Zelver een nog mooier stukje werk kan afleveren met wat praktische tip van de door de wol geverfde professional. Gun jezelf én je vloer het Parketreus Doe Het Zelf Pakket.

  • Inmeten van de vloeroppervlakte
  •  Inmeten van plint- en randafwerking
  • Controleren van de vlakheid van de vloer
  • Ik adviseer je in de toe te passen ondervloer
  • Advies over wel of niet egaliseren
  • Je krijgt tips bij de eerste aanzet van het leggen
  • Gratis deelname aan de leginstructie in ons Vloer-Theater.
  • Schriftelijk rapportage van alle controles en adviezen.

Bezoek onze showroom dan bespreken we de mogelijkheden.

Plak PVC en Click PVC vloer?

In deze FLOER Video; Wat zijn de verschillen tussen een Plak PVC en Click PVC vloer? Plak PVC vloeren worden verlijmd op de ondergrond en click PVC vloeren kan je zelf leggen dankzij de handige klikverbinding. Maar er zijn meer verschillen! Bekijk de FLOER video en ontdek ze zelf.