info@parketreus.nl – 045 – 523 36 99

ParketReus_FC-op zwart1

Met raad en daad voor de Doe Het Zelver

Vloer laten leggen

Het gemak om je vloer te laten leggen.
Geen zorgen en een perfect resultaat

Het kiezen van Parketreus in Heerlen voor zowel de aankoop als de montage van je vloer biedt diverse voordelen die zorgen voor een naadloze en hoogwaardige ervaring. Hier zijn enkele voordelen van het kopen en laten leggen van een vloer bij Parketreus:

Vloer laten leggen - Professionele service en vakmanschap

Parketreus beschikt over een ervaren en professioneel montage team dat gespecialiseerd is in het leggen van verschillende soorten vloeren, waaronder laminaat en PVC. Ze hebben de expertise en vaardigheden om de vloer nauwkeurig en efficiënt te monteren voor een perfecte afwerking.

Grondige inspectie en voorbereiding

Voordat de montage begint, voert Ron Schoens van Parketreus een grondige inspectie van de ruimte uit om eventuele problemen of oneffenheden in de ondervloer te bekijken. Dan zorgt hij, wanneer dat nodig blijkt te zijn, voor het egaliseren en voorbereiden van de ondervloer voor een optimale installatie.

Geen zorgen over montage

Door te kiezen voor de montage dienst van Parketreus hoef je je geen zorgen te maken over het legproces. Ron en zijn Parketreuzen zijn doorgewinterde professionals. Zij nemen je het volledige montageproces uit handen, waardoor je tijd en moeite bespaart.

Vloer laten leggen? Gegarandeerde kwaliteit en afwerking

Parketreus staat garant voor hoogwaardige kwaliteit en een perfecte afwerking van de vloer. Door gebruik te maken van de ervaring en vakmanschap van de ‘Parketreuzen’ kun je vertrouwen op een mooie en strakke afwerking van je nieuwe droomvloer.

Aanpassingen aan je wensen

De Parketreus Pro’s luisteren naar je wensen en behoeften wat betreft de afwerking en installatie van de vloer. Ze kunnen advies geven en aanpassingen maken om ervoor te zorgen dat de vloer perfect aansluit bij je interieur en verwachtingen.

Volledige service van aankoop tot installatie

Door zowel de vloer aan te schaffen als de montage dienst van Parketreus te gebruiken, profiteer je van een naadloze en volledige service van begin tot eind. Je hebt één aanspreekpunt voor alle aspecten van het proces, wat het gemak en de efficiëntie vergroot.