info@parketreus.nl – 045 – 523 36 99

ParketReus_FC-op zwart1

Met raad en daad voor de Doe Het Zelver

Laminaat vloeren bij Parketreus

Laminaatvloeren een duurzame vloeroplossing

De voordelen van laminaat kopen bij Parketreus

Bent u als doe-het-zelver op zoek naar de perfecte vloer voor uw woningrenovatie of verbouwing? Laminaat is een uitstekende keuze met vele voordelen. Maar waar moet u het kopen? Parketreus in Heerlen is een van de beste plaatsen voor al uw laminaatvloeren. Dit is waarom:

Een brede selectie kwaliteitslaminaatvloeren

Parketreus heeft een ruime keuze aan kwaliteitsproducten voor laminaatvloeren, zowel zwevend als gelijmd. Er zijn ook verschillende kwaliteiten en stijlen beschikbaar, zodat u iets kunt vinden dat past bij elk budget of smaak. De winkel heeft ook een reeks accessoires zoals ondervloer, sierlijsten en overgangen om uw installatie te voltooien.

Deskundige kennis en advies

Als u bij Parketreus winkelt, hebt u toegang tot deskundig personeel dat u kan adviseren bij het kiezen van het juiste product voor uw project. Zij zijn ervaren in het helpen van klanten om de beste laminaatvloer voor hun behoeften te kiezen, rekening houdend met factoren zoals verkeersdrukte, grootte en vorm van de kamer, type ondervloer, enz. Door hun vriendelijke benadering zijn ze bovendien gemakkelijk aanspreekbaar als u vragen hebt over installatie of onderhoud.

Laminaat voor betaalbare prijzen

Parketreus hanteert scherpe prijzen voor al haar laminaatvloerproducten, zodat u waar voor uw geld krijgt zonder aan kwaliteit in te boeten. En als er iets specifieks is dat je nodig hebt maar niet in de winkel kunt vinden, kunnen ze het misschien speciaal voor jou bestellen! Bovendien bieden ze kortingen op grotere bestellingen, waardoor je nog meer geld kunt besparen bij een groot project.

Eigen montage team

Parketreus levert niet alleen alle soorten laminaatvloeren, maar biedt ook professionele plaatsingsdiensten indien nodig. Hun team bestaat uit goed opgeleide specialisten die ervoor zorgen dat uw nieuwe vloeren correct worden geplaatst. Dit bespaart u tijd en moeite als dit niet tot uw vaardigheden behoort! Natuurlijk bieden zij ook nazorg zoals schoonmaak en onderhoud, zodat alles van begin tot eind geregeld is!

Parketreus, waar je het liefst je vloer koopt

Parketreus ligt vlakbij de snelweg A76 Heerlen en is gemakkelijk te bereiken. Daarmee is het een ideale bestemming voor iedereen die laminaatvloeren in de regio wil kopen. Het is op een steenworp afstand van de Woonboulevard Heerlen en de grote bouwmarkten. Dus wil je echt eens vergelijken waar je het liefst je vloer koopt. Sla dan zeker Parketreus niet over.

Hieronder een greep uit het brede assortiment Laminaat-vloeren.

Laat u hier inspireren. Beter is een bezoek onze showroom. Wij hebben vloeren in elke prijsklasse. Van Budget tot Stijlvol en Exclusief.