info@parketreus.nl – 045 – 523 36 99

ParketReus_FC-op zwart1

Met raad en daad voor de Doe Het Zelver

Waarom Parketreus...
...de beste keuze is voor vloeren in Zuid Limburg

Parketreus bestaat al meer dan 25 jaar en dat zegt wat over onze ervaring en betrouwbaarheid. Wij zijn echt ‘vloer-denkers’ en staan klaar om jouw vloerdromen waar te maken. Of je nu een doe-het-zelver bent of liever alles aan professionals overlaat, bij Parketreus ben je aan het juiste adres.

Ons team bestaat uit doorgewinterde professionals die hun vak verstaan. Ze hebben jarenlange ervaring in het leggen, renoveren en onderhouden van allerlei soorten vloeren. Maar wat ons onderscheidt, is dat we ook de doe-het-zelver een handje willen helpen. We begrijpen dat niet iedereen de kennis en vaardigheden heeft om zelf een vloer te leggen, maar we geloven wel in de kracht van DIY (doe-het-zelf). Daarom bieden wij advies en begeleiding aan voor iedereen die zelf aan de slag wil gaan. Dus waarom zou je voor Parketreus kiezen als het om vloeren in Zuid Limburg gaat? Hier zijn drie goede redenen:

  1. Ervaring: Met meer dan 25 jaar ervaring kunnen wij met recht zeggen dat we experts zijn op het gebied van vloeren. We hebben talloze tevreden klanten geholpen met het vinden en leggen van de perfecte vloer.
  2. Betrouwbaarheid: Als Parketreus staan wij garant voor kwaliteit en service. We bieden meer garantie dan wie dan ook in de regio, omdat we geloven in de duurzaamheid en lange levensduur van onze vloeren.
  3. Maatwerk: Bij Parketreus begrijpen we dat elke ruimte uniek is en een eigen uitstraling verdient. Daarom bieden wij maatwerk oplossingen aan die perfect aansluiten bij jouw specifieke wensen en behoeften.

Kortom, als je op zoek bent naar vloeren in Zuid Limburg, dan is Parketreus de beste keuze. Met onze ervaring, betrouwbaarheid en maatwerkoplossingen zorgen wij ervoor dat jij de perfecte vloer krijgt waar je nog jarenlang van kunt genieten.

1.

Waarom Parketreus

Het grootste assortiment laminaat van heel Limburg.

Parketreus heeft de grootste collectie van heel Limburg. Er is geen bouwmarkt te vinden met een dergelijke uitgebreide voorraad.

2.

Waarom Parketreus

Advies van echte vakmensen met jaren lange ervaring

Bij Parketreus wordt u bijstaan door echte vakmensen met jarenlange ervaring. Geen ‘ohhh’ of ‘uhhh’ maar een duidelijk advies. Wij gaan samen op zoek naar de beste oplossing.

3.

Waarom Parketreus

Met raad en daad voor elke DOE HET ZELVER

Een goed begin is het halve werk. Juist aan dat goede begin wil Parketreus graag bijdragen. Door advies van de doorgewinterde professional wordt u vloer een mooi stukje vakwerk. Meer weten…? Klik hier

4.

Waarom Parketreus

Reuze keuze…
van ‘ budget’ tot stijlvol ‘exclusive’

Door het enorme assortiment hebben wij oplossingen voor het zolderkamertje maar ook voor een prachtige exclusieve woonkamervloer.