info@parketreus.nl – 045 – 523 36 99

ParketReus_FC-op zwart1

Met raad en daad voor de Doe Het Zelver

Quick-Step vloeren powered by PARKETREUS.

Quick-Step PVC- en Laminaatvloeren

Parketreus heeft een breed assortiment laminaat- pvc- en parketvloeren. Wij kiezen voor de beste kwaliteit en zijn daarom trotse dealer van Quick Step vloeren Verbouwplannen? Een nieuwe vloer voor je keuken of badkamer nodig? Welkom in de wereld van Parketreus en Quick-Step vloeren. Of je nu de voorkeur geeft aan luxueuze PVC-vloeren, de authenticiteit van parket of de praktische voordelen van een laminaatvloer, je vindt zeker een vloer die perfect bij jouw behoeften en stijl past. En dat is nog niet alles, want alle vloeren van Quick-Step kunnen eenvoudig geplaatst worden en zijn ontworpen om nog vele jaren prachtig te blijven…

PVC Vloeren

De pvc-vloeren van Quick-Step zijn de perfecte keuze voor elk renovatieproject. Hij geeft een warm en comfortabel gevoel, zonder aan sterkte en duurzaamheid in te boeten. De planken zijn gemakkelijk te plaatsen dankzij een innovatief kliksysteem en kunnen worden gecombineerd met bijpassende plinten of decors voor een complete look. En omdat ze waterdicht zijn, hoeft u zich geen zorgen te maken over morsen of vochtige oppervlakken. Het beste van alles is dat PVC-vloeren verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren en stijlen, zodat u de perfecte look voor uw huis kunt creëren.

Quick Step laminaat vloeren

Voor wie een mooie vloer wil, maar de plaatsing zelf wil doen, zijn de laminaatvloeren  een ideale oplossing. Ze zijn ontworpen om snel en gemakkelijk te worden gelegd, dus je hebt geen speciaal gereedschap of speciale vaardigheden nodig om de klus te klaren. Quick Step Laminaatvloeren bieden ook veel waar voor uw geld omdat ze zowel kosteneffectief als duurzaam zijn. Bovendien zijn ze verkrijgbaar in een groot aantal kleuren en dessins die perfect passen in elke interieurstijl – van rustiek chic tot modern minimalisme. U zult geen moeite hebben er een te vinden die bij uw smaak past!

Bekijk Quick Step in de Parketreus showroom

Dus als u op zoek bent naar kwaliteitslaminaat of pvc vloer van Quick Step dan bent u bij PARKETREUS aan het juiste adres! Onze brede selectie betekent dat er iets is voor elk budget, elke stijlvoorkeur en elk gebruik – dus waarom zou u het niet eens proberen? Met hun innovatieve kliksysteem is de installatie snel en gemakkelijk, zodat u weer tijd hebt voor andere projecten in huis!

Ik help je graag een handje bij het leggen van je nieuwe vloer.

Door het grote assortiment is bij Parketreus Keuze Reuze. Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring in het creëren van prachtige vloer-oplossingen. Breed laminaat, visgraatvloeren, houten parket, traprenovaties…dat is ons vak. Ons team bestaat uit doorgewinterde ‘vloerdenkers’. Parketreus, …met Raad & Daad voor elke Doe Het Zelver .

Een goed begin is het halve werk.

Een bekende uitspraak is dat een goed begin het halve werk is. Juist aan dat goede begin wil ik graag een bijdrage leveren. Persoonlijk ben ik er van overtuigd dat de Doe-Het-Zelver een nog mooier stukje werk kan afleveren met wat praktische tip van de door de wol geverfde professional. Gun jezelf én je vloer het Parketreus Doe Het Zelf Pakket.

  • Inmeten van de vloeroppervlakte
  •  Inmeten van plint- en randafwerking
  • Controleren van de vlakheid van de vloer
  • Ik adviseer je in de toe te passen ondervloer
  • Advies over wel of niet egaliseren
  • Je krijgt tips bij de eerste aanzet van het leggen
  • Gratis deelname aan de leginstructie in ons Vloer-Theater.
  • Schriftelijk rapportage van alle controles en adviezen.

Bezoek onze showroom dan bespreken we de mogelijkheden.