info@parketreus.nl – 045 – 523 36 99

ParketReus_FC-op zwart1

Met raad en daad voor de Doe Het Zelver

PVC vloeren,…zijn het nieuwe laminaat.
Zelfs een prima oplossing als wandafwerking.

PVC vloeren zijn dankzij een combinatie van trendsettende, fotorealistische dessins, voelbare oppervlaktestructuren en royale afmetingen van de stroken toonaangevend.

PVC,…dunner dan laminaat

PVC vloeren zijn veel dunner dan laminaat, waardoor ze ideaal zijn voor renovaties of verbouwingen. PVC is ook heel praktisch in termen van onderhoud. Het is gemakkelijk schoon te maken en hoeft niet regelmatig gepoetst of in de was gezet te worden. Bovendien worden deze vloeren geleverd met een reeks beschermende coatings. Deze beschermen de vloer tegen krassen en slijtage.

Natuurlijke uitstraling

Naast de praktische voordelen geven de fotorealistische designs van onze PVC vloeren je een natuurlijke uitstraling zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit. Kies uit realistische houteffecten zoals eiken, walnoot en esdoorn, of kies voor steeneffecten zoals leisteen, marmer en travertijn. Als je een vleugje luxe aan je huis wilt toevoegen, waarom kies je dan niet een van onze glinsterende metallic effecten? En als je echt iets unieks zoekt, bekijk dan onze reeks geïnspireerde prints, waaronder abstracte en geometrische motieven.

PVC vloeren,…ook als wandafwerking

PVC vloeren kunnen ook als wandafwerking worden gebruikt! Met zijn unieke textuur en moderne uitstraling wordt dit type vloer steeds populairder voor gebruik op muren in keukens, badkamers en andere kamers. Hij is niet alleen stijlvol decoratief, maar heeft ook grote praktische voordelen; hij is waterbestendig, dus je hoeft je geen zorgen te maken over morsen of vochtige plekken! Het installatieproces is ook eenvoudig, dus er komt geen gedoe bij kijken.
PVC vloeren zijn veel dunner dan laminaat, waardoor ze ideaal zijn voor renovaties of verbouwingen. PVC is ook heel praktisch in termen van onderhoud, want het is gemakkelijk schoon te maken en hoeft niet regelmatig gepoetst of in de was gezet te worden. Bovendien worden PVC vloeren geleverd met een reeks beschermende coatings die de vloer beschermen tegen krassen en slijtage.

Ongeacht je budget

Bij Parketreus hebben we een uitgebreide selectie vloeren tegen concurrerende prijzen – ongeacht je budget vind je hier de perfecte oplossing! Wij begrijpen hoe belangrijk het is om het juiste product tegen de juiste prijs te krijgen, dus waarom praat je vandaag niet met een van onze ervaren medewerkers? We geven gratis advies over alle aspecten van vloeren.

PVC vloeren,…Bezoek onze showroom

Bij Parketreus ben je aan het juiste adres om een vloer in de regio Heerlen te kopen tegen onverslaanbare prijzen! Met onze ruime keuze aan stijlen, kleuren en afwerkingen garanderen we dat je precies vindt wat je zoekt! Bovendien staat ons deskundige team altijd klaar om al je vragen over onze pvc-vloeren te beantwoorden, dus waarom kom je vandaag nog niet langs in onze showroom?

Fotorealistisch design

Naast de praktische voordelen geven de fotorealistische designs van onze PVC vloeren je een natuurlijke uitstraling zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit. Kies uit realistische houteffecten zoals eiken, walnoot en esdoorn, of kies voor steeneffecten zoals leisteen, marmer en travertijn. Als je een vleugje luxe aan je huis wilt toevoegen, waarom kies je dan niet een van onze glinsterende metallic effecten? 

Hieronder een greep uit het assortiment PVC-vloeren.

Laat u inspireren en bezoek onze showroom.
Wij hebben dit type vloer in elke prijsklasse.

 PVC bestaan uit vijf verschillende lagen. Daardoor zijn ze niet alleen waterbestendig en geluiddempend, maar voelen ze ook lekker warm en zacht aan je voeten aan. Toch zijn deze vloeren erg dun, wat hen perfect voor renovaties maakt.

PVC-vloeren & luxevinyltegels

Verfraai je huis met de natuurlijke uitstraling en karakteristieke warmte van o.a. Quick-Step-vinylvloeren. Quick-Step Vinyl is perfect compatibel met vloerverwarming. Kies uit een breed assortiment vinylvloeren, die geschikt zijn voor alle behoeften en omstandigheden. Alle zijn voorzien van een beschermende toplaag die ervoor zorgt dat jouw vloer er nog jaren mooi blijft uitzien.