info@parketreus.nl – 045 – 523 36 99

ParketReus_FC-op zwart1

Met raad en daad voor de Doe Het Zelver

FLOER VIDEOS – INFO, TIPS & TRICKS

FLOER Videos verhelderend informatief

Bij Parketreus kun je terecht voor verschillende toonaangevende merken Laminaat-, PVC- en Parketvloeren. Een van de merken waar wij persoonlijk erg enthousiast over zijn is FLOER. Hieronder presenteren wij je een reeks van FLOER Videos. Korte filmpjes met informatie en handige tips & Tricks.

FLOER Videos

Als DOE HET ZELVER is het altijd aan te bevelen om je goed voor te bereiden. Dan kun je doen door deze Videos van FLOER vloeren goed te bekijken. Ze zitten boordenvol informatie die je goed van pas kan komen wanneer jij een vloer van FLOER gaat monteren. Zo kom je aan de weet wat specifiek voor jou FLOER vloer van belang is.

Meer vloer info vind je in de videos van FLOER vloeren

Ben je op zoek naar meer informatie over FLOER vloeren kijk dan een op onze pagina over FLOER of bezoek hun website. Hierdoor krijg je een uitgebreid beeld van de FLOER collectie.

FLOER Videos voor de Doe Het Zelver

Elke Doe Het Zelver kent de spreuk ‘…een goed begin is het halve werk. Juist aan dat goede begin wil ik graag een bijdrage leveren. Bekijk bijvoorbeeld eens de FLOER Videos of de videos ‘Twee minuten met Ron’.

De doorgewinterde professional

Persoonlijk ben ik er van overtuigd dat de Doe Het Zelver een nog mooier stukje werk kan afleveren met wat praktische tip van de doorgewinterde professional. Ik kan jou als Doe Het Zelver helpen met kleine maar vernuftige Tips & Tricks voor een nog mooier resultaat. Hoe kun je het beste beginnen, hoe zet je een plint mooi in verstek, wat ga je doen als je bent aangekomen bij de verwarmingsbuizen of hoe je om een kozijn kunt heen werken… Gun jezelf als Doe Het Zelver, maar ook je nieuwe vloer het Parketreus Doe Het Zelf Pakket.

Met vriendelijke groeten,
Ron Schoens

Plak PVC en Click PVC vloer?

In deze FLOER Video; Wat zijn de verschillen tussen een Plak PVC en Click PVC vloer? Plak PVC vloeren worden verlijmd op de ondergrond en click PVC vloeren kan je zelf leggen dankzij de handige klikverbinding. Maar er zijn meer verschillen! Bekijk de FLOER video en ontdek ze zelf.