info@parketreus.nl – 045 – 523 36 99

ParketReus_FC-op zwart1

Met raad en daad voor de Doe Het Zelver

MEISTER vloeren powered by PARKETREUS.

MEISTER vloeren: van echt hout tot watervaste designvloeren

Prachtig & duurzaam

Meister vloeren,…Heel natuurlijk, mooi warm, zeer duurzaam en prachtig om te zien – dat is parket. De klassieker onder de vloerbedekkingen brengt met echt hout sfeer in elke woonruimte! Vergeleken met gangbaar parket is het MEISTER Longlife-parket is door zijn stabiele HDF-tussenlaag daarbij een stuk minder gevoelig voor drukbelasting. MEISTER-parket heeft echter niet alleen innerlijke schoonheden: met spannende oppervlaktebewerkingen, een waardevolle afwerking met olie of matte lak en natuurlijk verschillende houtsoorten, kleuren en formaten is een groot en fraai aanbod gegarandeerd.

Top merk uit de Parketreus collectie

Meister vloeren, een van de topmerken in de vloerencollectie van Parketreus, zijn werkelijk geweldig. Als je op zoek bent naar een vloer die niet alleen mooi is, maar ook duurzaam en van hoge kwaliteit, dan is Meister zeker iets voor jou. Wat maakt Meister zo speciaal? Allereerst biedt dit topmerk een breed scala aan stijlen en kleuren, waardoor er voor elk interieur wel iets passends te vinden is. Of je nu houdt van een klassieke houtlook of liever gaat voor een moderne betonuitstraling, Meister heeft het allemaal.

Hoogwaardige materialen

Maar het gaat niet alleen om het uiterlijk. Meister vloeren zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen slijtage en krassen. Ze zijn eenvoudig te reinigen en hebben een lange levensduur. Daarnaast bieden ze uitstekende geluidsisolatie en zijn ze geschikt voor vloerverwarming. Als kers op de taart wordt elke Meister vloer geleverd met een garantieperiode van maar liefst 20 jaar! Dat geeft je de gemoedsrust dat je investeert in een product dat lang meegaat.

Ik help je graag een handje bij het leggen van je nieuwe vloer.

Door het grote assortiment is bij Parketreus Keuze Reuze. Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring in het creëren van prachtige vloer-oplossingen. Breed laminaat, visgraatvloeren, houten parket, traprenovaties…dat is ons vak. Ons team bestaat uit doorgewinterde ‘vloerdenkers’. Parketreus, …met Raad & Daad voor elke Doe Het Zelver .

Een goed begin is het halve werk.

Een bekende uitspraak is dat een goed begin het halve werk is. Juist aan dat goede begin wil ik graag een bijdrage leveren. Persoonlijk ben ik er van overtuigd dat de Doe-Het-Zelver een nog mooier stukje werk kan afleveren met wat praktische tip van de door de wol geverfde professional. Gun jezelf én je vloer het Parketreus Doe Het Zelf Pakket.

  • Inmeten van de vloeroppervlakte
  •  Inmeten van plint- en randafwerking
  • Controleren van de vlakheid van de vloer
  • Ik adviseer je in de toe te passen ondervloer
  • Advies over wel of niet egaliseren
  • Je krijgt tips bij de eerste aanzet van het leggen
  • Gratis deelname aan de leginstructie in ons Vloer-Theater.
  • Schriftelijk rapportage van alle controles en adviezen.

Bezoek onze showroom dan bespreken we de mogelijkheden.