info@parketreus.nl – 045 – 523 36 99

ParketReus_FC-op zwart1

Met raad en daad voor de Doe Het Zelver

PVC VLOEREN, LAMINAAT & PARKET
Advies van échte vakmensen met een jaren lange ervaring!
PARKETREUS
Met raad en daad voor elke DOE HET ZELVER...
PARKETREUS
Vraag eens naar ons Doe-Het-Zelf-Kennispakket...
PARKETREUS
Wij zijn écht goedkoper dan de bouwmarkten...kijk en vergelijk!
PARKETREUS
Reuze keuze...van 'budget' laminaat tot stijlvol 'exclusive' eiken parket!
PVC VLOEREN, LAMINAAT & PARKET
Onze showroom boordenvol ideeën...!!!
PARKETREUS
Het visgraat legpatroon geeft u ruimte.
Vorige slide
Volgende slide

Familie
Lanslot

…Beste Ron & Monique

Wij mogen met oprechte dank zeggen dat jullie een super klus hebben afgeleverd. Ook speciaal dank aan Harry en Marco, die alles zeer netjes hebben opgeleverd en schoongemaakt:

Toppie. Jullie hebben een mooie bijdrage geleverd aan ons nieuwe huis en zullen nog jaren genieten van de trap en vloeren.

Paul en Marion Lanslots

Familie
van Geest

…super mooi resultaat

Wij willen jullie bedanken voor de fijne samenwerking en het supermooie resultaat! Wij zijn er erg blij mee en zullen jullie absoluut aanraden aan anderen!

Groet, Michou en Dick van Geest 

Familie
Overschie

De volgende bij mijn broer

Hartelijk dank voor de geweldige mooie vloer. Hij werkelijk prachtig en de afwerking is perfect.
Vakmensen worden steeds zeldzamer en wat zijn wij blij dat wij voor jullie gekozen hebben.

De volgende zal wel bij mijn broer Paul zijn want die was ook helemaal onderste-boven van onze vloer.

Nogmaals dank. 
Francien en Jurgen Overschie

Familie
Geurts

…super service en afwerking!

Wij zijn dik tevreden over de service en afwerking van de vloer. Wij werden goed geholpen in de winkel, zeer vriendelijk en eerlijk personeel. Het contact verliep voorspoedig en werden goed op de hoogte gehouden.

Wij willen jullie dan ook bedanken voor het prachtig resultaat en zullen jullie service blijven promoten!

 

Familie
van Loo

…vloer is met grote precisie gelegd!

Onze eerste kennismaking met Parketreus was zeer positief. Naast een gastvrije ontvangst kregen mijn ouders ook deskundig advies.
De vloer is daarna met grote precisie gelegd.

Ook de afwerking was klasse.
Het resultaat is helemaal te gek geworden waarvoor onze hartelijke dank. Ook wij zouden jullie zeer aanbevelen.

Rob & Esther Ramaakers

…bedanken voor de geweldige service!

Wij, Rob & Esther, willen jullie van harte bedanken voor de geweldige service die jullie aan ons hebben gegeven. Het laminaat Ruw Eik Grijs staat prachtig in onze woonkamer, keuken en gang. Iedereen die op bezoek komt is ook lovend over de keus. .
Fantastisch!

Wij zullen jullie ook zeker aanbevelen bij al onze familie, vrienden en kennissen die op zoek zijn naar een nieuwe vloer. Nogmaals bedankt en wij wensen jullie het allerbeste.
Dat verdienen jullie echt!

Carin & Ray Willems

…vloer ziet er schitterend uit.

Wij zijn zeer tevreden over de Parketreus en de vakkundigheid van het hele team. Onze nieuwe vloer ziet er schitterend uit.
Bedankt, jullie zijn top.

We zullen jullie zeker aanbevelen bij al onze familie, vrienden en kennissen die ook op zoek zijn naar een nieuwe vloer.

Pascal, Myrthe
Berenschot

…zelf-leggen uiteindelijk een plezier.

Eerlijk gezegd zijn wij niet zo vreselijk handig. We zagen er best wel tegen op om de vloer zelf te leggen maar zijn de uitdaging aangegaan.

Met jullie tips in het ‘DHZ – kennispakket’ op jullie website was zelf-leggen uiteindelijk een plezier.

Familie van den Oever

…nu de hele familie!.

Nu onze zoon ook een vloer van Parketreus heeft is de hele familie voorzien van jullie laminaat. Het was bijna aanstekelijk. Eerst wij en toen onze twee dochters.

Onze Paul heeft nog even getwijfeld om toch een ‘vloertje’ bij de bouwmarkt te halen maar uiteindelijk heeft hij toch de juiste keuze gemaakt. Wij gaan door met aanbevelen!

Reviews over Parketreus,
want je kunt het beter van een ander horen!

De loftrompet blazen over jezelf dat heeft geen pas, vinden wij. Daarom hier een greep uit reacties van onze klanten. Wil jij ook jouw ervaring met ons delen? Bel of mail ons.

De loftrompet blazen over jezelf? Luister naar onze klanten!

Het is menselijk om trots te zijn op je eigen prestaties en deze met anderen te delen. Maar als het gaat om het aanprijzen van jezelf, kan dat soms een averechts effect hebben. Bij Parketreus geloven wij in de kracht van eerlijke feedback en de ervaringen van onze klanten. Daarom willen wij graag een greep uit de reacties van onze tevreden klanten met jullie delen.

Waarom is luisteren naar klantervaringen belangrijk?

Het belang van luisteren naar de ervaringen van andere klanten mag niet onderschat worden. Het geeft potentiële nieuwe klanten een goed beeld van wat zij kunnen verwachten bij het kiezen voor Parketreus. Door te luisteren naar bestaande klanten, kunnen zij zich identificeren met vergelijkbare situaties en beslissingen nemen op basis van onderbouwde informatie. Daarnaast biedt het lezen van positieve ervaringen ook vertrouwen en gemoedsrust. Het laat zien dat andere mensen tevreden zijn met onze diensten en producten, waardoor potentiële klanten gerustgesteld worden bij hun keuze voor Parketreus.

Reacties van onze tevreden klanten

1. “Ik had een fantastische ervaring met Parketreus! Ze hebben mijn vloer prachtig gerenoveerd en het resultaat overtrof al mijn verwachtingen.” – Miranda

2. “De service van Parketreus is uitstekend. Het team was professioneel, vriendelijk en behulpzaam gedurende het hele proces.” – Robert

3. “Ik ben zo blij dat ik voor Parketreus heb gekozen. Mijn vloer ziet er nu weer als nieuw uit en ik kan ze niet genoeg aanbevelen!” – Laura

Waarom kiezen voor Parketreus?

Bij Parketreus staan we bekend om onze hoogwaardige diensten, deskundigheid en aandacht voor detail. Onze tevreden klanten zijn het bewijs van de kwaliteit die wij leveren. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij elke vloerrenovatie tot een succes maken. Ons team van professionals staat klaar om je te helpen bij het realiseren van jouw droomvloer. Als je op zoek bent naar betrouwbare, kwalitatieve en klantgerichte vloerspecialisten, dan is Parketreus de juiste keuze voor jou!