info@parketreus.nl – 045 – 523 36 99

ParketReus_FC-op zwart1

Met raad en daad voor de Doe Het Zelver

Leginstructie film PVC en Laminaat vloeren Snap Lock

Verhelderende instructie video voor het Snap-Lock montage systeem

SNAP-LOCK

Snap-lock is een populair montagesysteem voor laminaat- en PVC-vloeren. Als je zelf aan de slag wilt gaan met het leggen van deze vloeren, is het handig om te weten hoe dit systeem werkt. Daarom hebben we speciaal voor jou een video waarin Ron je precies uitlegt hoe je dit moet doen.

In de video geeft Ron stap voor stap instructies over het gebruik van het snap-lock systeem. Hij legt uit hoe je de planken op de juiste manier in elkaar klikt, zodat ze stevig op hun plek blijven liggen.

Als doe-het-zelver is het belangrijk om goed voorbereid te zijn voordat je aan een klus begint. Daarom raden we aan om deze video te bekijken voordat je begint met het leggen van laminaat- of PVC-vloeren. Ron zegt altijd: “Iedereen kan het”, dus maak gebruik van zijn expertise en leer hoe je dit montagesysteem op de juiste manier kunt gebruiken.

Met behulp van snap-lock kun jij binnen no-time genieten van een prachtige nieuwe vloer in jouw huis. Dus wacht niet langer en bekijk snel de video om te zien hoe eenvoudig het is!

Veel succes, en je weet hé,…als er vragen zijn we helpen je graag.

BEKIJK DE VIDEO