ParketReus_FC-op zwart1

Met raad en daad voor de Doe Het Zelver

UNI CLICK

In de wereld van de laminaat vloeren bestaan er vele montage systemen. De Uni-click en de Snap-lock verbindingssystemen zijn de meest gebruikte. Ron zegt altijd: “Iedereen kan het”… maar dan is het handig als je wat instructies vooraf krijgt.

Je weet,…Parketreus is er met Raad & Daad voor de doe het zelver. Daarom hebben we diverse leginstructie-filmpjes gemaakt. En op de video pagina vind je ook nog allerlei tips & tricks.

In de video hiernaast zie je;

  • Het uitvlakken van de vloer
  • Het leggen van twee verschillende typen ondervloer
  • Het monteren van de vloer met het UNI CLICK systeem

Veel succes, en je weet hé,…als er vragen zijn we helpen je graag.

BEKIJK DE VIDEO

Het brede assortiment in parket- laminaat- en pvc vloeren is ongekend.

Alle grote merken

Parketreus levert bijna alle merken klik-laminaat zoals Quickstep, Balterio en Parador vloeren en ijzersterke. Daarnaast ook gelijkwaardige huismerken met dezelfde kwaliteit.Wij zijn officiële dealer van vrijwel alle grote parketvloeren en laminaat parket merken. Bovendien levert Parketreus perfect kwaliteit voor de scherpste prijs. Vanzelfsprekend hebben we heel veel laminaat, plankenvloeren en lamelparket op voorraad!

Meer dan 135 verschillende vloeren.

Kom naar onze grote showroom van 2.000 m² en vergelijk alle 135 verschillende vloeren. Wij geven u graag deskundig advies! Bovendien hebben wij ook alle onderhoudsmiddelen en ondervloeren voor multi-plank parketvloeren, kliklaminaat, massieve vloerdelen en PVC vloerdelen. Parketreus, als u een laminaatvloer wilt kopen!