info@parketreus.nl – 045 – 523 36 99

ParketReus_FC-op zwart1

Met raad en daad voor de Doe Het Zelver

Parket Multi-plank, …sfeer door een massief houten toplaag.

Wij houden van hout...!

De Multi-plank-vloer is een zogenaamd samengesteld product, het bestaat uit een toplaag en een onderlaag. De onderlaag van een multi-plank bestaat uit een minder hard werkende laag zoals bijvoorbeeld multiplex. Laat u inspireren en bezoek onze showroom. Wij hebben laminaat in elke prijsklasse. Van Budget tot Stijlvol en Exclusief

Echte houten parketvloeren

Ben je op zoek naar een warm en authentiek interieur? Niets overtreft de natuurlijke charme van echt hout, zeker niet in combinatie met het comfort van vloerverwarming! Houten Parket van Parketreus past binnen elke stijl en bezorgt je een leven lang plezier.

Echt hout gaat een leven lang mee.

Houten Parketreus vloeren zijn optimaal bestand tegen slijtage. Dankzij de beschermende lagen uv-geharde vernis en het gebruik van gemodificeerde olie. Kwaliteit is tenslotte waar Parketreus voor staat! Wees dus niet verbaasd als je een levenslange garantie krijgt.

Met zorg ambachtelijk gemaakt

Wij hebben parketvloeren in de meest uiteenlopende kleuren en maten. Hout is een natuurproduct. Wij zeggen; Je moet van het hout houden om het juist te kunnen verwerken. De parket vloeren van Parketreus worden met liefde gemaakt en geplaatst. Kom eens langs in onze showroom en werkplaats om het ambacht letterlijk te kunnen ruiken.