info@parketreus.nl – 045 – 523 36 99

ParketReus_FC-op zwart1

Met raad en daad voor de Doe Het Zelver

PVC vloeren Uni Click Leginstructie film

Verhelderende instructie video voor het Uni-Click montage systeem

UNI CLICK VOOR PVC EN LAMINAAT

Duidelijk en praktisch

Als je op zoek bent naar duidelijke en praktische instructies voor het leggen van een vloer, dan zit je bij Parketreus goed. Parketreus is de expert en biedt een uitgebreide collectie leginstructie video’s aan die je stap voor stap begeleiden bij het plaatsen van jouw nieuwe vloer. Een van de meest handige video’s is die over het Uni Click montage systeem.

Innovatieve technologie

Het Uni Click montage systeem is een innovatieve technologie. Hiermee kun je eenvoudig en snel een PVC of Laminaat vloer leggen. De leginstructie video van Parketreus laat je precies zien hoe dit systeem werkt. Je ziet welke stappen je moet volgen voor een perfect resultaat. Van het voorbereiden van de ondervloer tot het vastklikken van de vloerdelen. Elke stap wordt in detail uitgelegd.

Visuele demonstratie

Wat deze video’s zo verhelderend maakt, is de combinatie van heldere uitleg en visuele demonstraties. Je ziet daadwerkelijk hoe de verschillende handelingen worden uitgevoerd. Hierdoor kun je gemakkelijk volgen wat er moet gebeuren. Bovendien worden belangrijke tips en trucs gedeeld om eventuele valkuilen te vermijden en het legproces soepel te laten verlopen.

Zelfverzekerd aan de slag

Of je nu een ervaren klusser bent of nog nooit eerder een vloer hebt gelegd, met de leginstructie video’s van Parketreus kun je zelfverzekerd aan de slag. Door het bekijken van deze video’s krijg je een goed beeld van wat er allemaal bij komt kijken. Verder kun je een realistische inschatting maken van de tijd en moeite die nodig zijn voor het leggen van jouw nieuwe vloer.

Geen stress geen fouten

Daarnaast is het handige aan deze video’s dat je ze op elk gewenst moment kunt bekijken. Of je nu net begint met het leggen van de vloer of halverwege vastloopt. Je kunt altijd teruggrijpen naar de  instructies en kunt ze zo vaak bekijken als nodig is. Zo ben je verzekerd van een perfect resultaat, zonder onnodige stress of fouten.

BEKIJK DE VIDEO UNI CLICK LEGINSTRUCTIE

In de video hiernaast zie je;

  • Het uitvlakken van de vloer
  • Het leggen van twee verschillende typen ondervloer
  • Het monteren van de vloer met het UNI CLICK systeem

Veel succes, en je weet hé,…als er vragen zijn we helpen je graag.