info@parketreus.nl – 045 – 523 36 99

ParketReus_FC-op zwart1

Met raad en daad voor de Doe Het Zelver

Bent u op zoek naar een PVC vloer in visgraat legpatroon?

Visgraat vloeren in PVC & Laminaat

Val jij ook als een blok voor de Visgraat?

Bent u op zoek naar een PVC vloer in een visgraat legpatroon? Zoek niet verder dan Parketreus in Heerlen. Wij zijn de toonaangevende experts als het gaat om PVC vloeren., Wij bedienen onze klanten al meer dan 25 jaar. Ons team is deskundig en ervaren, zodat u erop kunt vertrouwen dat uw aankoop van de hoogste kwaliteit zal zijn.

Als het om Visgraat PVC vloeren gaat...

Als het gaat om vloeren, zijn er veel verschillende soorten materialen die kunnen worden gebruikt. Het meest populaire type vloer dat tegenwoordig beschikbaar is, is PVC vloer. Dit staat voor polyvinylchloride. PVC is een kunststof materiaal dat veel voordelen heeft ten opzichte van andere materialen zoals hout of tapijt. Het is niet alleen duurzaam, maar ook waterdicht en gemakkelijk schoon te maken. Dat maakt het perfect voor gebruik in elke kamer van uw huis.  Zeker in keukens en badkamers waar vaker gemorst wordt dan op andere plaatsen in huis.

ZigZag patroon

Het visgraat legpatroon geeft een unieke uitstraling aan elke ruimte. Dit patroon bestaat uit kleine stukjes rechthoek die in een hoek zijn gerangschikt. Hierdoor ontstaat een zigzagontwerp op het vloeroppervlak. Het geeft een interessante look terwijl het nog steeds in overeenstemming is met moderne trends en ontwerpen. Visgraat legpatronen kunnen worden gemaakt met elk type tegel of hardhoutmateriaal. Maar ze springen er echt uit wanneer ze worden toegepast in PVC-vloeren. Het mooie van deze stijl is dat het gemakkelijk te installeren en te onderhouden is. Elk stukje past als een puzzelstukjes in elkaar, waardoor ze snel en eenvoudig ook door doe-het-zelvers te monteren zijn.

Vloer in elk budget

Bij Parketreus in Heerlen zijn we er trots op dat we onze klanten alleen de beste producten aanbieden die vandaag de dag op de markt verkrijgbaar zijn. We begrijpen hoe belangrijk het is voor klanten om kwaliteitsvloeroplossingen te vinden die aan hun behoeften voldoen en binnen hun budget passen, dus we streven er altijd naar om concurrerende prijzen te bieden voor al onze producten, evenals een uitstekende klantenservice bij elke stap.

Visgraat vloer vraagt om een goede voorbereiding

Wanneer u uw nieuwe PVC vloer met visgraatmotief bij Parketreus in Heerlen koopt, zijn er verschillende dingen die u moet overwegen voordat u uw aankoop doet. Ten eerste, zorg ervoor dat u weet hoeveel oppervlakte u moet bedekken zodat u nauwkeurig kunt berekenen hoeveel materiaal u nodig heeft – vergeet niet de verspilling! Ten tweede, zorg ervoor dat de ondervloer geschikt is voor installatie – zo niet, dan moet er eerst wat voorbereidend werk gedaan worden. En tot slot, zorg ervoor dat alle maten zorgvuldig worden genomen, zodat u niet voor verrassingen komt te staan wanneer de installatie begint!

Visgraat vloer vraagt om een goede voorbereiding

Ons team bij Parketreus bestaat uit ervaren professionals die u bij elke stap in het aankoopproces zullen begeleiden – van de keuze van het soort materiaal dat het beste bij uw behoeften past tot het advies voor de nazorg na installatie – zodat u altijd tevreden bent! Dus waarom wachten? Neem vandaag nog contact met ons op bij Parketreus in Heerlen en begin met het creëren van een prachtige nieuwe look met onze PVC vloeren met visgraatmotief!

Bezoek onze showroom! Laminaat, PVC vloeren of Parket.

Door ons groot assortiment is bij Parketreus ook de Keuze Reuze. Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring in het creëren van prachtige vloer-oplossingen. Breed laminaat, visgraatvloeren, houten parket en traprenovaties…wij doen niet anders. Wij staan ook de Doe Het Zelver met raad en daad bij. Vraag eens naar ons Doe Het Zelf – Kennis pakket. Klik hier voor meer info.