info@parketreus.nl – 045 – 523 36 99

ParketReus_FC-op zwart1

Met raad en daad voor de Doe Het Zelver

Vloer trends, wij volgen ze op de voet.

Val jij ook als een blok voor de Visgraat PVC vloer?

Welkom bij Parketreus, dé specialist op het gebied van parketvloeren! Bij ons kunt u altijd rekenen op een collectie die helemaal up to date is. Wij zijn continu bezig met het volgen van de nieuwste trends en zorgen ervoor dat onze showroom gevuld is met de meest actuele vloeren.

Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk het is om een vloer te kiezen die perfect past bij uw levensstijl, inrichting en persoonlijke situatie. Daarom staan wij klaar om u te adviseren bij het maken van de juiste keuze.

Of u nu op zoek bent naar een klassiek houten parket of juist een moderne PVC-vloer, wij hebben voor ieder wat wils. Bent u benieuwd naar onze actuele collectie? Kom dan gerust langs in onze showroom. Hier kunt u niet alleen de verschillende vloeren bekijken en voelen, maar ook direct advies krijgen. Zo weet u zeker dat u de juiste keuze maakt voor uw woning.

Wij doen er alles aan om onze collectie continu te vernieuwen, zodat onze klanten altijd kunnen rekenen op de meest moderne en stijlvolle vloeren. Kom daarom snel langs en ontdek zelf wat Parketreus te bieden heeft!

Bezoek onze showroom! Laminaat, PVC vloeren of Parket.

Door het grote assortiment is bij Parketreus ook de Keuze Reuze.

Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring in het creëren van prachtige vloer-oplossingen. Breed laminaat, visgraatvloeren, houten parket…wij doen niet anders. Wij staan ook de Doe Het Zelver met raad en daad bij. Vraag eens naar ons Doe Het Zelf – Kennis pakket.